Перейти к содержанию

Новости ЗМІ: тестувальники стримано відгукуються про бойовик HYENAS від Creative Assembly


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Студія Creative Assembly, яка зробила собі ім'я на стратегічній серії Total War, пробує себе в новому жанрі - команда готує мережевий шутер HYENAS. Журналіст Том Хендерсон поділився подробицями про гру, які він дізнався від учасників закритих тестів.

rssImage-639df17504e5a56388995e1e4a659b85.jpeg

  • Основний геймплей нагадує про бойовиків на кшталт Hunt: Showdown. Декілька команд воюють один з одним і з ботами, збирають лут і намагаються втекти. Добуті предмети обмінюються на внутрішньоігрову валюту, яку можна купувати героїв і скіни їм. Персонажі тут унікальні, кожен із своїми вміннями.
  • У ранній версії HYENAS також є преміальна валюта, але її поки нема на що витрачати. Ймовірно, за реальні гроші продаватимуть елементи персоналізації.
  • Опитані тестувальники згадали дратівливих героїв — мовляв, репліки у них такі ж безглузді, як у Ангела в Battlefield 2042.
  • Думки гравців про перестрілки розділилися. Комусь екшен дуже подобається, а комусь задоволення псують слабка віддача і низький урон пушок — вбивство ворога забирає багато часу.
  • Учасникам плей-тестів припали до душі зони з нульовою гравітацією — вони освіжають звичний ігровий процес. А ось самі карти не викликають захоплення – на даному етапі розробки вони великі та пустельні.
  • З погляду графіки у HYENAS все чудово. Зовні гра схожа на Borderlands, хіба що виглядає трохи реалістичніше.
  • Проект вже знаходиться у хорошому технічному стані.

HYENAS з'явиться цього року на ПК (SteamEGS), Xbox та PlayStation. Зважаючи на все, шутер не буде умовно-безкоштовним — якщо вірити Хендерсону, на Discord-сервері гри згаданий майбутній старт попереднього замовлення.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.