Перейти к содержанию

Новости Зразковий ремейк одного з найкращих хорорів – перші огляди Dead Space


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Схоже, ремейк Dead Space обійшла доля The Callisto Protocol — перші оцінки оновлених пригод Айзека Кларка виявилися досить високими: 90/100 (PS5-версія) на Metacritic та 88/100 на OpenCritic.

rssImage-af0f1c4bc1c258de8e7b44268680292c.jpeg

Судячи з оглядів, розробники з  Motive Studio дотрималися обіцянки - гра зберегла дух оригіналу, але покращила майже все, що тільки можна. Щоправда, деякі рецензенти зазначають, що на тлі сучасних AAA-хорорів нова Dead Space виглядає не так виграшно, як у порівнянні з першоджерелом.

Ми вибрали висновки з трьох рецензій – з високою, середньою та низькою оцінками в рамках опублікованих оглядів.

GamingBolt — 10/10

"Dead Space — один із найкращих сурвайвал-хорорів і один із найбільших ремейків усіх часів, який робить кращі елементи оригіналу ще кращими. Motive Studio створила миттєву класику та справжнього гіганта жанру."

Шубханкар Паріджат (Shubhankar Parijat)

IGN — 9/1

"Motive Studio вдалося вдихнути друге життя в легендарний науково-фантастичний всесвіт жахів Dead Space. Все завдяки приголомшливій переробці космічного корабля, вмілому покращенню сюжету і вражаючому переосмисленню бойових сцен.
Протягом минулих років я неодноразово повертався до оригіналу 2008-го і виявляв, що він добре зберігся. Однак нова подорож темними коридорами USG «Ішимура» все одно постійно дивувала мене і занурювала в історію Айзека ще сильніше. При цьому гра сповна задовольнила моє бажання як слід розрізати космонавтську нежить за допомогою арсеналу вкрай небезпечних шахтарських інструментів.
Безперечно, Motive Studio поставилася до ремейку Dead Spaceз великим коханням. Розробники дуже ретельно збалансували інновації та все, що сподобалося геймерам в оригіналі. Зрештою, це, безперечно, найкращий спосіб познайомитися з одним із найкращих сурвайвал-хорорів не від Capcom — або повернутися до нього в новому вигл
яді."

Трістан Огілві (Tristan Ogilvie)

Wccftech — 8/10

"Нова Dead Space - це здебільшого успішне відродження знакового сурвайвал-хорору. Ремейк пропонує покращену та атмосферну картинку, а також точкові оновлення бойової системи, дизайну рівнів та лякаючих елементів. Все це сподобається фанатам оригіналу.
Тим не менш, Motive Studio до кінця не розкрила потенціал ремейку, оскільки дещо здається трохи застарілим. Dead Space повинна сподобатися багатостраждальним шанувальникам франшизи, але в порівнянні з останніми AAA-жахами вона виглядає вже не так добре."

Натан Берч

Оновлена Dead Space вийде вже завтра, 27 січня, на ПК (Steam, Epic Games Store, EA app), PlayStation 5 та Xbox Series. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.