Перейти к содержанию

Новости Тираж PS5 перевищив 32 млн пристроїв - з них 7,1 млн купили за останній квартал


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Sony оприлюднила звіт за третій фінансовий квартал, який закінчився 31 грудня 2022 року. Її ігровий підрозділ Sony Interactive Entertainment показав найкращий результат за останній час.

rssImage-78fa58bd196121af93abcaae67632b51.jpeg

Головне із документа:

  • Дохід SIE за квартал - 9,69 мільярда доларів, що на 53,6% більше у річному обчисленні. Операційний прибуток піднявся до 902,9 мільйона доларів — зростання на 25,1 %, якщо порівнювати із третім кварталом попереднього фінансового року.
  • Загальна кількість проданих PS5 становила 32,1 мільйона одиниць. При цьому за святковий квартал було куплено 7,1 мільйонів консолей. Це на 3,2 мільйона девайсів більше, ніж минулого фіскального року, і на 3,8 мільйона більше, ніж у попередньому кварталі.
    • Тепер тираж PS5 перевищив результат SEGA Mega Drive (30,75 мільйонів пристроїв за весь час).
    • За той же часовий проміжок продажу PS4 склали 37,8 мільйона одиниць. PS5 поки що відстає через кризу напівпровідників, яка припала на початок її життєвого циклу.

00285.WUYLB-1.thumb.png.f2f91a264aa029a2e0ef3e5daa29b0ea.png

Розподіл доходів SIE, де світло-синій сегмент – пристрої, помаранчевий – «софт» на носіях, сірий – цифровий продаж ігор, жовтий – аддони, синій – мережеві сервіси, а зелений – інше.
  • Число передплатників PlayStation Plus - 46,4 мільйона осіб. Кількість абонентів зросла на мільйон у порівнянні з попереднім кварталом, однак у річному обчисленні передплатників поменшало на 1,4 мільйона.
  • Кількість щомісячних активних користувачів зросла як з року в рік, і від кварталу до кварталу. Підсумковий результат – 112 мільйонів осіб.
  • За тримісячний період, який закінчився 31 грудня, вдалося реалізувати 86,5 мільйона одиниць ігор та доповнень до них. Підсумкова цифра виявилася нижчою на 6,5%, ніж результат за аналогічний період попереднього року.
    • Натомість помітно збільшився продаж продуктів від внутрішніх студій (на 9,5 мільйона одиниць порівняно з попереднім фіскальним роком) і склав 20,8 мільйона копій.

З урахуванням всього вищеописаного аналітики Sony злегка підняли прогноз для ігрового підрозділу за підсумками фінансового року - очікується, що виробничий прибуток SIE досягне 1,86 мільярда доларів.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.