Перейти к содержанию

Новости Steam-версія Dwarf Fortress принесла своїм творцям більше $7,2 млн


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Наклад Steam-версії Dwarf Fortress, що вийшла в грудні, склав значні 500 тисяч копій. У свіжому записі на форумі розробники з The Bay 12 Games поділилися, в яку суму вилився такий обсяг продажів.

rssImage-b0d23f3e348ed0b8740ec233f28e8a92.jpeg

Аж до грудня 2022 року кожен місяць команда отримувала приблизно по 15 тисяч доларів. А через місяць після релізу Dwarf Fortress студія заробила понад 7,2 мільйона доларів. Трохи менше половини від отриманих коштів піде на податки, виплати співробітникам та нові бізнес-витрати.

"Не всі ці гроші належать виключно нам, але наша частка є значною. Цієї суми вже вистачить для вирішення проблем зі здоров'ям та пенсією — питань, які турбують незалежних авторів. Також ми зможемо убезпечити майбутнє гри."

Зі звернення девелоперів

Розробники подякували геймерам за підтримку та пообіцяли незабаром почати робити патч з ареною, а потім переключитися на покращення з категорії «якість життя».

Нагадаємо, з 2002 року Dwarf Fortress розповсюджується безкоштовно - фінансували її лише пожертвуваннями від шанувальників. Проте брати Адамси (Tarn, Zach Adams) вирішили випустити платну версію свого творіння, оскільки їм знадобилися гроші на лікування.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.