Перейти к содержанию

Новости У бета-оновленні PS5 додали голосовий чат Discord та VRR для дозволу 1440p


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Інтеграція PlayStation та Discord стартувала рік тому. Тоді почали з малого — дозволили пов'язувати облікові записи PSN та месенджера, щоб відображати ігри, в які зараз грає користувач, у статусі програми. У тестовому оновленні на PS5 приземлився голосовий чат Discord та інші фічі.

rssImage-65eb35cd8b5066a593517f5cb3f32ecc.jpeg

Що приховує в собі цей бета-апдейт:

  • Інтеграцію із Discord. За першими відгуками користувачів, поки вона працює з шорсткістю. Швидше за все, в майбутньому функцію доведуть до пуття, як це було з Xbox, де голосовий чат Discord ввели ще у вересні 2022-го .

00288.FMk_kxG.thumb.jpg.7b199af10fad330d92a32012dc106785.jpg

Вікно до голосового чату Discord.
  • Підтримка змінної частоти оновлення (VRR) у роздільній здатності 1440p. Раніше технологію ввели лише для дозволів 1080p чи 4K. Крім того, PS5 пропонуватиме опцію 1440p для більшого числа екранів.
  • Перенесення даних із однієї PS5 на іншу. Інженери додали можливість перенести по Wi-Fi або LAN-кабелю ігри, збереження, профілі геймерів, скріншоти, відео та налаштування. Зробити це вдасться як при стартовому налаштуванні консолі, так і пізніше через меню. Процес не видаляє та не змінює файли на приставці-донорі.
  • Використання збережень із PS4 на PS5. При встановленні гри для PS4 на некстгенної консолі випливе підказка, що в «хмарі» PSN залишилося відповідне збереження. Все піде за тим же сценарієм, якщо версія гри для PS5 підтримує сейви з PS4.

00289.oXRASBO.thumb.jpg.b6ce30ec7c503662b5a4b0dd7b3d9c77.jpg

Приклад оповіщення про збереження.
  • Оновлення DualSense повітрям - раніше потрібно обов'язкове з'єднання через шнур.
  • Ряд соціальних функцій на кшталт трансляції екрану через меню профілю, вкладки «У кого є ця гра» на сторінці проекту, можливості вручну відправляти файли до PS App і так далі.

До випробування бета-апдейта допущені запрошені користувачі зі США, Канади, Японії, Великобританії, Німеччини та Франції. Sony попереджає, що не всі представлені нововведення можуть перекочувати в релізний патч. Коли саме він дістанеться простих користувачів — не повідомляється.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.