Перейти к содержанию

Новости Огляд ворогів та босів у трейлері Wanted: Dead — слешера у дусі бойовиків минулого


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У хардкорній Wanted: Dead геймерам належить бити і різати найрізноманітніших ворогів. Саме противникам та їх особливостям студія Soleil присвятила новий трейлер.

rssImage-ecf0e4906c3e58e14bcb255d013e670b.jpeg

Навести лад у кіберпанковому Гонконгу не так просто. Елітному загону поліції на чолі з оперативницею Ханною Стоун протистоятимуть натовпи найманців, мафіозі та навіть будівельники, озброєні шматками труб. Усі вони належать до групи «звичайних опонентів». Але навіть із негідниками низького рівня не можна послаблювати захист — вони можуть взяти числом, підірвати себе разом із поліцейськими та продовжити битися, коли у них не залишилося ноги чи руки.

У кожної групи ворогів свої вміння та модель поведінки, тому заготовити одну тактику боротьби відразу проти всіх не вийде. Також розробники радять завжди перебувати в русі, щоби не потрапити в оточення і не стати легкою мішенню.

Просунуті вороги становлять набагато більшу загрозу. «Один лютий ніндзя може пустити все під укіс», — попереджає закадровий голос. Найнебезпечнішими можна вважати броньованих противників із важкою зброєю. Громіздкий костюм не завадить їм швидко діставатися Хелени.

Не забула студія і про босів. Серед них крокуючий танк, майстер кунг-фу, нападник тишком-нишком снайпер і багато інших. Після кількох поразок відкриється особливий режим "Неко-тян" - він повинен допомогти тим геймерам, для яких сутички в  Wanted: Dead виявляться занадто складними.

Реліз Wanted: Dead відбудеться 14 лютого на ПК ( 

This is the hidden content, please
 ), PlayStation та Xbox.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.