Перейти к содержанию

Новости Нова карта в Overwatch 2 розповість подробиці про минуле Мей


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Розробники з Blizzard розкрили нову карту для третього сезону Overwatch 2. Локація «Антарктичний півострів» розповість передісторію Мей, а також представить невловимих пінгвінів та міні-гру з риболовлею.

rssImage-546a402cc81c142ded2f3fd857bc1e95.png

Девелопери поділилися з виданням GameSpot подробицями про створення нової карти. Раніше серія Overwatch концентрувалася на модульних рівнях. Більшість карток у грі — міського типу. «Антарктичний півострів» – перша локація з великою кількістю органічних об'єктів та поверхонь.

Розробники модернізували інструменти свого движка, щоб у майбутньому створити більше природних карт на кшталт джунглів чи печер.

00148.8dy85fY.thumb.jpg.d98db50269291135be456321e0b3c532.jpg

Команда сценаристів постаралася заповнити кожен квадратний метр нового поля бою сюжетними натяками та подробицями. Саме на цій базі Мей багато років провела у кріогенному сні.

"Одне з питань, яке я чув від публіки і на яке завжди був радий відповісти: «Гей, Мей та її колеги були заморожені цілу вічність. Чому ніхто ніколи не прийшов їх урятувати?». Це досить сумне питання, і відповідь на нього: Overwatch намагався. Це одна із найбільш захоплюючих речей на карті, де можна побачити величезну частину історії, про яку ми ніколи не говорили раніше. Тут знаходиться корабель-криголам Overwatch, який намагався врятувати Мей та її команду, але зазнав невдачі. Люди були змушені тікати звідти, оскільки погода була надто божевільною — вони не мали вибору. Overwatch був розпущений раніше, ніж будь-хто міг повернутися туди. Ви можете побачити деякі натяки на те, що Мей та її команда намагалися знайти там."

Гевін Юргенс-Файхрі (Gavin Jurgens-Fyhrie), провідний наративний дизайнер

00150.Oc8mXnL.thumb.jpg.b8082d2f39bc9c3fa2970cecfb50be36.jpg

00149.z1d116N.thumb.jpg.d470ced36e393d9605d7e8e4e42eb9c9.jpg

00151.j5FL3Wy.thumb.jpg.e8d1d9830ef65d7fda3c294b95fc03d0.jpg

Розробники також додали на карту кілька кумедних побічних активностей. Наприклад, в областях з високим сніговим покривом можна зробити снігового ангела або спробувати щось намалювати. Біля води можна знайти лунки для підлідної риболовлі. Вудки персонажам, звичайно, не видадуть — доведеться добувати рибу кулями та бомбами.

Крім того, на околицях антарктичного комплексу можна зустріти пінгвінів. Творці дуже турбувалися про те, як із цими птахами будуть поводитися гравці. І якщо хтось захоче постріляти, вони придумали елегантне рішення — наділили пінгвінів здатністю ухилятися від куль.

Ще девелопери натякнули, що на карті можна буде знайти секретні сюжетні натяки, які проллють світло на майбутнє гри.

Третій сезон Overwatch 2 розпочнеться 7 лютого та триватиме близько двох місяців.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.