Перейти к содержанию

Новости Свіжий геймплей The Day Before засмутив фанів


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Студія Fntastic обіцяла випустити сьогодні нове відео, присвячене її грі The Day Before. Слово розробники дотрималися, але шанувальники залишилися незадоволені побаченим.

rssImage-dd752ce1c3bf900281b97aca4949e4a7.png

У ролику два персонажі в черговий раз прогулюються порожніми вулицями і відстрілюють кілька зомбі, хоча багато хто просили компанію опублікувати «чистий» геймплей. Гравці навіть не розмовляють один з одним. Крім того, майже через два роки після першої демонстрації геймплею не змінилися ні інтерфейс інвентарю, ні інші візуальні елементи.

Але деякі подробиці з ролика все ж таки можна дізнатися:

  • Буде кастомізація зброї. Щоб покращити його, необхідно знайти верстат. Модифікації піддаються багато частин - від пістолетної рукоятки до ствольної коробки.
  • Також на верстаті можна крафтити бинти, патрони та різні типи гранат. Непотрібні модулі для зброї або мотлох можна розібрати на запчастини.
  • Однак установка коліматорного прицілу не змінить візуальне відображення. Камера також прилипає до плеча персонажа під час прицілювання.

Деякі блогери навіть почали думати, що The Day Before - фейк, і гри не існує. Очевидно, щоб розсіяти такі сумніви розробники випустили другий ролик. У ньому один із співробітників сидить за комп'ютером і керує персонажем під час перестрілки.

The Day Before має вийти 10 листопада 2023 року. Розробники просять додати гру до списку бажаного у Steam, але проект нещодавно видалили з магазину через суперечку про права на торгову марку.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.