Перейти к содержанию

Новости Автори EVE Online показали надбудову для Excel і оголосили набір на бета-тест


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Багато фанатів EVE Online з нетерпінням чекають на реліз спеціальної надбудови для Microsoft Excel. І її вихід поступово наближається — напередодні CCP Games показала, як виглядатиме інтеграція із програмою.

rssImage-382ae157907bdda2914673287eb1f5d4.jpeg

"EVE часто називають електронними таблицями в космосі, і незабаром ви можете розщепити весь всесвіт на цифри", - говорить послання розробників. Надбудова вміє витягувати необхідні дані прямо з гри. Наприклад, на запит утиліта сформує таблицю з доходами, історією замовлень чи чимось іншим. У CCP Games наголошують, що таке рішення полегшить життя капсулерів і особливо тих, хто далекий від програмування.

При цьому робота над інтеграцією ніяк не вплине на підтримку програми EVE Swagger Interface (ESI).

00294.mlM4iPw.thumb.png.d73f53521b172286063ba171223f9b38.png

00295.DAoWQcc.thumb.png.765048ba172bdff51401bb1d6a093de7.png

Поки надбудова для Excel перебуває у процесі виробництва, і геймерів з'явиться шанс взяти участь у її створенні. CCP Games проведе закрите бета-тестування та вже збирає охочих. Студія зацікавлена залучити користувачів з різним досвідом та стилем гри, а також розбираються в електронних таблицях та методах обробки даних. Випробування пройдуть лише англійською мовою. Подати заявку можна через спеціальну форму.

Дати релізу в колаборації поки що немає. Нагадаємо, звістка про співпрацю Microsoft та авторів EVE Online з'явилася у травні 2022-го. За словами команди CCP Games, для здійснення задуму вона звернулася безпосередньо до «майок», а ті з радістю підхопили ідею. Пізніше бренд-менеджер студії зізналася , що спочатку думка про інтеграцію з «екселем» виникла у групи співробітниць, коли ті були напідпитку в барі. І через якийсь час жартівливий вислів про «космічні таблиці» переріс у реальну пропозицію.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.