Перейти к содержанию

Новости Songs of Silence — стратегія на кшталт «Героїв» і Total War, але з картковими механіками


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Команда Chimera Entertainment, відома за RPG Wind Chaser та мобільною Sacred Legends, анонсувала покрокову стратегію Songs of Silence. У грі належить керувати королівством, досліджувати оточення та брати участь у битвах у реальному часі. При цьому дія приправлена механіками, які зазвичай зустрічаються у ККІ.

rssImage-c1bdacb5478e7644d429132f2bce4b6b.jpeg

Songs of Silence розповість історію світу, в якому постійно борються Світло та Темрява. Більш того, над виміром нависла загроза у вигляді всепоглинаючої Тиші. Геймери візьмуть під управління одну з кількох фракцій, щоб об'єднати інші народи під своїм прапором та дати відсіч спільному ворогові.

За словами розробників, під час створення Songs of Silence вони надихалися своїми улюбленими стратегіями, серед яких Ogre Battle, Kohan та Warlords. При цьому команда зосередилася на управлінні армією, завоюваннях та фентезійному світі, щоб забезпечити найбільшу реграбельність.

00298.lvfHvP1.thumb.jpg.1bf9ad119357ac675bb33869f2de6e61.jpg

00299.EG7I_oZ.thumb.jpg.753855dcf5c10ffcf026df3cad78bc52.jpg

00301.MNf9aQY.thumb.jpg.7637d9bd74566cca331be43bc6a184fb.jpg

00297.lCQJjxi.thumb.jpg.081a82060d3644a76d26a3dddbd7fe0b.jpg

Особливості у Songs of Silence такі:
  • Два режими: одиночна кампанія з упором на сюжет та PvP-мультіплеєр до шести гравців.
  • Понад 100 юнітів, у тому числі можна скласти своє військо. Стратегія передбачає безліч білдів - від натовпів монстрів до армії бойових машин.
  • Короткі битви, що тривають трохи більше хвилини. Під час бою геймер використовує спеціальні карти, щоб допомогти солдатам. Карти стануть у нагоді і в інших сферах, наприклад, для будівництва міст.
    • Збирати колоду не доведеться. Всі карти є унікальними діями, які даються від героїв і локацій. У кожної фракції та кожного героя свій стиль гри.
  • Унікальна система переміщення - можна використовувати особливості місцевості у своїх цілях. Наприклад, щоб влаштувати засідку.
  • Заохочення геймера за неодноразове проходження кампанії на кшталт «рогалика». З кожним наступним забігом відкриваються нові фракції, герої, карти та інше.
  • Саундтрек від Хітосі Сакімото (Hitoshi Sakimoto). Раніше артист створював музику для Final Fantasy Tactics, Final Fantasy XII та Valkyria Chronicles.

Songs of Silence вийде на ПК (Steam), але дати релізу поки немає. Проект можна додати до списку бажаного. 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.