Перейти к содержанию

Новости Поверніть мій 2018: на честь ювілею Deep Rock Galactic відкотиться до версії з раннього доступу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

28 лютого стукне п'ять років, як Deep Rock Galactic вийшла у ранньому доступі. Розробники з Ghost Ship Games планують відзначити цю дату – своїми міркуваннями вони поділилися у блозі.

rssImage-deeb907b3c17aebc8ad953ffdab6142b.jpeg

Святкування ювілею Deep Rock Galactic триватиме два тижні - з 2-го по 16 березня. На честь урочистостей проведуть івент з особливими місіями та нагородами для космічних гномів-шахтарів.

Крім того, у рамках події розробники дозволять запустити DRG у тому вигляді, в якому вона стартувала у ранньому доступі на початку 2018-го. Команда пропонує поностальгувати за попередньою версією та оцінити, наскільки гра змінилася за минулі роки. «У будь-якому разі, хапайте друзів і колупайтеся в шахтах так, ніби на дворі 2018»,  — підсумували девелопери.

Демонстрація вмісту Supporter II Upgrade – другого набору із косметичними предметами.

Також Ghost Ship Games анонсувала другий платний набір для тих, хто хоче фінансово підтримати проект. У додатку міститься внутрішньоігрова косметика та кілька відмітних знаків, щоб самаритянина було видно одразу. Наприклад, його ім'я у чаті підсвічують золотим кольором. Пак розпочнуть продавати 2 березня.

Більше деталей про святкові події у Deep Rock Galactic озвучать ближче до справи. Також студія проведе стрім, під час якого обговорить минуле та майбутнє проекту. Але дещо девелопери вже розповіли - вони не планують уповільнювати темпи розвитку кооперативного шутера і готують багато свіжого контенту.

Нагадаємо, Deep Rock Galactic пробула у ранньому доступі до травня 2020-го. Спочатку гра вийшла на ПК і Xbox One, у січні 2022-го вона приземлилася на PlayStation, а через кілька місяців настигла версія для Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.