Перейти к содержанию

Новости Симулятор побачень та скін Сайтами — подробиці про третій сезон Overwatch 2


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Вже завтра, 7 лютого, у командному шутері Overwatch 2 стартує третій сезон. Розробники підготували безліч подій та сюрпризів.

У грі пройде перший кросовер (з аніме One Punch-Man ) та з'явиться нова карта, а в браузері вийде неканонічний симулятор побачень із героями франшизи. Крім того, Blizzard змінить баланс, бойову перепустку та матчмейкінг.

«Півострів Антарктида»

Нова карта «Півострів Антарктида» буде доступна лише у режимі «Контроль». Місцеві пейзажі можна було побачити у ролику про Мей.

Гравці змагатимуться не лише в декораціях наукової станції — також вдасться побігати старим криголамом та підземною буровою платформою.

Докладніше про карту розробники розповідали раніше.

00160.6oJ3Z7G.thumb.jpg.c93b3b5b90cc751f60bd1c4df17bcf4d.jpg

Новий міфічний вигляд

Темою третього сезону стала азійська культура. У стилістиці Японії, Китаю та Південної Кореї виконані майже всі нові скіни.

Кіріко отримала свій «міфік» — можна налаштувати вигляд за своїм смаком, змішуючи теми місяця, моря та бурі. Зміниться і зовнішній вигляд її лисиця-примари.

Скіни для інших персонажів додадуть у внутрішньоігровий магазин та бойовий перепустку.

00161._ip0XR0.thumb.png.d02e0f65f9b86c0bf89ba0d778fdf3e8.png

Loverwatch

На честь Дня святого Валентина у грі відбудеться подія Ultimate Valentine. Гравцям будуть доступні тематичні випробування та режим, де кілька Хандзо борються один з одним у форматі 4 на 4.

Також у Blizzard вирішили осідлати тему фанфіків. У браузері обмежений час буде доступний симулятор побачень Loverwatch. Гравцю запропонують побудувати стосунки з Ангелою Ціглер (Ангел) чи Генді Шимадою. А допомагати підібрати ключик до серця партнера стане Купідон – Хандзо.

У Loverwatch дадуть пограти з 13 по 28 лютого. Проходження займе близько 30 хвилин. Ті, хто відкриють секретну кінцівку, отримають унікальну анімацію для найкращого моменту матчу.

00162.G3oRGKp.thumb.png.828e82c24026dd6e1a007da9efb8d1bf.png

Перший кросовер

Розробники показали скін для Кулака Смерті, який відтворює костюм Сайтами – головного героя аніме One Punch-Man.

У рамках колаборації з 7 березня по 6 квітня також пройде подія – у цей період можна буде вибити й іншу косметику з мотивів аніме. Розробники не уточнили, чи потрібно буде для цього 100 разів віджиматися, присідати, качати прес та бігати 10 кілометрів щодня.

00163.Kfmh8rO.thumb.png.9eac3ca006d2e94305bcafb1c3a765e3.png

"Пачімарт" повертається

Девелопери анонсували повернення тематичного свята "Пачімарт". Ця подія, присвячена внутрішньоігровому талісману Пачімарі, щодня відбувається у березні.

У гру додадуть режим «Вбивство підтверджено» та безліч тематичних нагород та «косметики». Також можна буде отримати епічний скін для Турбосвіна.

"Пачімарт" пройде з 21 березня по 4 квітня.

Ребаланс бойової перепустки

Blizzard  прислухалися до відгуків гравців і спростили систему отримання нагород. Користувачі зможуть заробити 1500 кредитів і витратити на свій розсуд у галереї героїв. Для преміального пропуску додано ще 500 кредитів, а у безкоштовній версії з'явиться 10 додаткових рівнів із нагородами.

Майже всі епічні та легендарні скіни з першої Overwatch можна придбати у галереї героїв. Також зміниться вартість видів - легендарний скін продаватиметься за 1 500 кредитів.

Крім того, додадуть більше нагород, які гравці зможуть отримати поза бойовою перепусткою, наприклад, за участь у подіях. Ще протягом третього сезону на Twitch буде запущено трансляцію з Drops.

Баланс та правки

  • Загальна кількість здоров'я для всіх танків буде нижчою під час гри в будь-якому режимі, в якому немає черги ролей, щоб врахувати відносну силу цих героїв в ігрових режимах, де в одній команді може бути кілька однакових героїв. Загальна кількість здоров'я для танків залишиться незмінною при грі в будь-яку гру з включеною рольовою чергою.
  • Максимальний заряд "ульти", що залишається при зміні героїв, зменшений з 30% до 25%.
  • Ангел отримає ослаблення, і більшість героїв підтримки будуть змінені.
  • Завдання урону ворогам «ультимейтом» Рамматри тепер уповільнює таймер тривалості, а не повністю зупиняє його.
  • Система підбору гравців буде оновлена, щоб ролі в обох командах були ранжовані однаково. Наприклад, дзеркальні танки повинні частіше мати однакові ранги, ніж раніше.
  • Змагальний рейтинг оновлюватиметься кожні 5 перемог та 15 поразок.
  • Всередині третього сезону оновлять інтерфейс, щоб інформація про прогрес у змагальному оновленні завжди була доступна для перегляду.
  • З початку четвертого сезону буде прибрано механіку скидання або зниження рангу в режимі змагання у зв'язку з негативним впливом на досвід гравців.

До того ж покращать роботу режиму стрімера, оновлять інструментарій матчів і проведуть чемпіонат світу. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.