Перейти к содержанию

Новости Трой Бейкер хотів, щоб Джош Бролін зіграв Джоела в кіно The Last of Us

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У недавньому випуску подкасту The Last of Pods ведучі поговорили з Троєм Бейкером (Troy Baker) - виконавцем ролі Джоела в дилогії The Last of Us. Бейкер розповів, що, на його думку, в образі Джоела добре виглядав би актор Джош Бролін (Josh Brolin; Танос у «Месниках»).

rssImage-9ebfef70e437b75308f764ba409958c5.jpeg

Перш ніж екранізацією «Одних з нас» зайнялася компанія HBO, по грі збиралися зняти повнометражку. Бейкер хотів, щоб Джоела зіграв Бролін. Однак згодом, коли фільм перетворився на серіал, а роль дісталася Педро Паскалю (Pedro Pascal), Бейкер погодився з вибором шоураннерів – Крейга Мейзіна (Craig Mazin) та Ніла Дракманна (Neil Druckmann).

"Я кілька разів зустрічав Джоша Броліна. Востаннє ми бачилися в аеропорту Лос-Анджелеса. Я йому сказав: «Слухай, не знаю, чи ти пам'ятаєш, але ми зустрічалися в Нью-Мексико». А він мені: "Пам'ятаю, пам'ятаю". І я сказав: «Можливо, тобі до рук потрапить один сценарій — поглянь на нього, перш ніж відмовлятись. Мені правда здається, що ця роль стане в нагоді тобі, а ти знадобишся цієї ролі». І він відповів: «Гаразд, подивлюся. Що за сценарій? <…>
Що кумедно, я вважаю Джоша Броліна чудовим вибором. Думаю, якщо ви подивіться на персонажа, особливо у грі, то скажете: «Так, підходить, сто відсотків. Джош Бролін зміг би». Але найцікавіше, коли за справу береться людина на кшталт Крейга Мейзіна і вони з Нілом Дракманном починають спілкуватися. І хтось каже: «А що коли ми зробимо трохи інакше? Хто міг би не тільки привнести в образ щось нове, щось свіже, а й трохи змінити персонажа? Ми маємо шанс щось змінити». І коли Ніл сказав: «Здається, ми домовилися з Педро Паскалем », я відповів: «Господи, ідеально. Ідеально». Тому що, по-перше, він неймовірно талановитий актор, а по-друге, всі його обожнюють."

Трой Бейкер

Нагадаємо, наступний, п'ятий епізод серіалу The Last of Us вийде на два дні раніше запланованого — 10 лютого. Прем'єру перенесли , щоб не перетинатися із Супербоулом – найбільшою спортивною подією у США.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.