Перейти к содержанию

Новости У Steam стартував лютневий фестиваль демоверсій «Іграм бути»


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Valve знову кличе всіх бажаючих на фестиваль «Іграм бути» – велике свято майбутніх новинок у Steam. Геймери зможуть помацати сотні демоверсій та подивитися стільки ж трансляцій від розробників.

rssImage-831dcade7a9d4be532042a72628c0374.jpeg

Користувачів чекають пробники різних жанрів — від екшенів і пригод до спортивних симуляторів і VR-проектів. Захід дозволить девелоперам отримати зворотний зв'язок від гравців, а геймери зможуть доторкнутися до тайтлів, що сподобалися, ще до релізу.

На головній сторінці фестивалю є розділ із рекомендаціями, які складені з використанням алгоритмів магазину. Ми ж пропонуємо оцінити такі «демки»:

  • Sons of Valhalla  - гра перенесе в епоху вікінгів. Проект поєднує сайд-скроллер і стратегію з будівництвом бази, а також приправлений піксельною графікою.

00307.fWtGZCk.thumb.jpg.b6f06c8a3d41275fcae6b779e2156d2c.jpg

  • Planet of Lana  - барвистий платформер-головоломка, події якого розгортаються на планеті, захопленій механізмами. Головній героїні належить знайти свою сестру, а компанію їй складе незвичайне звірятко.
  • Xenonauts 2 - суміш симулятора управління базою та покрокової тактики. Геймерам запропонують очолити опір вторгненню прибульців.
  • Shady Knight  - екшен від першої особи, де в хід йдуть не тільки мечі та луки, а й предмети оточення. Протагоніст необхідно дістатися до вершини фортеці і не впасти від удару ворога або укусу величезного павука. Перекладу на російську немає.
  • Plan B: Terraform  - медитативна пісочниця, в якій потрібно зайнятися колонізацією нещодавно відкритої планети. Добувайте ресурси та займайтеся тераформуванням, щоб планета стала придатною для життя.

00308.LJDTFv4.thumb.jpg.8fc8a4db20cab7974ca3ac8dfdb3d192.jpg

  • Shadows of Doubt  – нуарний детектив у науково-фантастичному сеттингу. Автори вихваляються повною симуляцією подій та процедурною генерацією міст. Кожен персонаж у  Shadows of Doubt має ім'я, місце проживання, роботу та розпорядок дня.
  • Coven  - кривавий ретро-шутер і слешер про дівчину, яку помилково звинуватили у чаклунстві в XVII столітті. Героїню спалюють на багатті, але невідома сила повертає її до життя. Тепер дівчина шукає помсти. Російської локалізації немає.
  • My Dream Setup  – гра, в якій ви зможете збудувати кімнату мрії. У редакторі є безліч предметів інтер'єру, меблів та техніки. Вийде налаштувати колір всіх елементів, а також регулювати погоду за вікном.

Фестиваль «Іграм бути» вже розпочався та триватиме до 13 лютого, 20:00. Усі демоверсії розповсюджуються безкоштовно.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.