Перейти к содержанию

Новости Tekken 8: новые механики и трейлер Нины Уильямс

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У Tekken 8 геймерів чекають відразу кілька нововведень та змін. Наприклад, трохи підправили механіку люті, щоб особливі прийоми з «Мистецтво люті» активувалися всім бійців однаково. Також Bandai Namco підтвердила, що у «вісімці» повернеться Ніна Вільямс.

rssImage-84a41fbb98f77ad8f7f8332e123abd9e.jpeg

Детальніше про геймплей Tekken 8 розповіли автори файтингу - гейм-директор Кохеї Ікеда (Kohei Ikeda) та керівник серії Кацухіро Харада (Katsuhiro Harada). Останній нагадав, що під час створення восьмої частини девелопери відштовхуються від слова «агресивний». Усі зміни пов'язані з цим описом.

У презентації приділили час декільком аспектам: системі люті, шкалі здоров'я, що заповнюється, системі запалу (Heat system) і стилям управління.

00313.kqTPbl_.thumb.jpg.77c7338ff8d370e873567c77acacca94.jpg

• Система люті, що прописалася в серії з Tekken 6, автоматично відкриває в бійцях друге дихання і дозволяє завдавати більше урону, коли рівень здоров'я критично низький. При переході у цей стан навколо персонажа з'являється червона аура.
  • Спеціальні прийоми "Мистецтво люті", доступні тільки у відповідному режимі, відтепер активуються для всіх воїнів однаково. Наприклад, на контролері PS5 достатньо натиснути кнопку R2. Також з Tekken 8 прибрали "напористість" (Rage Drive) через введення системи запалу.
  • Частину втраченого здоров'я у «вісімці» вдасться відновити. Деякі прийоми не відразу позбавляють противника здоров'я, і той може підлікуватися, якщо сам проведе атаку. Можливість повернути очки здоров'я відобразять на смужці зверху екрану її частина пофарбується в сірий колір.
    • Подібна механіка зустрічалася в серії Tekken Tag. Якщо в цих проектах частина здоров'я відновлювалася з часом, то в Tekken 8 повернути здоров'я можна лише розмахуючи кулаками.

00312.6XDZK2u.thumb.png.b8af9296052cc7193377f37568bc7f71.png

У сірий пофарбована порція очків здоров'я, яку боєць може відбити назад.
  • Система запалу ненадовго посилює навички бійця, а сам він спалахує синім полум'ям. За словами розробників, механіка стане в нагоді для нападника. Наприклад, у цьому стані атака нунчаками Маршалла Ло стає потужнішою. Зазвичай, статус тримається 10 секунд, але таймер зупиняється, якщо удари блокуються.
    • Увійти в режим запалу можна після натискання кнопки або після особливого прийому з невеликого списку - у кожного бійця приблизно по п'ять таких ударів.
  • Грати в Tekken 8 можна за допомогою двох стилів керування – аркадного та спеціального. Перший представляє традиційний спосіб гри у файтинг, тоді як другий — спрощеніший, у якому об'єднали допомогу у битві з режимом для легких комбо.

Також вийшов трейлер Ніни Вільямс - героїня з'являлася в кожній грі серії і не омине Tekken 8. На зміну її порваній весільній сукні з «сімки» прийшло елегантніше вбрання. У ролику Ніна демонструє свої прийоми та шмаляє з пістолета.

Поки Tekken 8 не має дати релізу. Файтінг відвідає ПК (Steam), PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.