Jump to content

Новости Демо RE4 (вже доступне!), дата релізу Exoprimal та інші новини з Capcom Spotlight

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Фанати Resident Evil та інших франшиз Capcom дочекалися на презентацію компанії. Під час трансляції не було анонсів нових ігор — розробники розповіли більше подробиць про майбутні релізи.

rssImage-6bb1e570d5266305128693cd9a17aa38.jpeg

Ремейк Resident Evil 4 (24 березня)

Як і очікувалося, девелопери відразу після трансляції випустили демоверсію ремейку, яку можна скуштувати безкоштовно у Steam та на консолях. Обмежень у часі немає.

Megaman Battle Network Legacy Collection (14 квітня)

Збірка включає 10 класичних ігор Megaman з незвичайною бойовою системою. Розробники також додали можливість грати онлайн. Збірку вдасться придбати для ПК (Steam), Nintendo Switch та PlayStation 4.

Street Fighter 6 (2 червня)

На презентації показали ролик із демонстрацією нового коментатора для боїв. Девелопери уточнили, що голоси не будуть переозвучені іншими мовами. Однак для кожного коментатора є субтитри. Гра вийде на ПК (Steam), PlayStation та Xbox Series.

Exoprimal (14 липня)

Для PvPvE-шутера з динозаврами нарешті анонсували дату виходу – 14 липня. Тоді ж гра потрапить до бібліотеки Game Pass. Також розробники хочуть провести відкрите бета-тестування з 17 по 19 березня. У грі буде кросс-плей між усіма платформами. Exoprimal вийде на ПК (Steam), Xbox і PlayStation. І так, у грі буде «батлпас».

Ghost Trick: Phantom Detective (30 червня)

Повернення класичної детективної гри, де героєві доведеться розслідувати власну смерть. Для нової версії оновили не лише графіку – розробники записали нові аранжування для всієї музики (перемикати їх можна під час гри). Проект буде доступний на ПК (Steam), PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch.

Monster Hunter Rise: Sunbreak на PlayStation та Xbox (28 квітня)

Під час трансляції анонсували дату релізу доповнення Sunbreak для Monster Hunter Rise на PlayStation та Xbox – 28 квітня. Гравці зможуть дослідити нові локації, перемогти нових монстрів та освоїти нові прийоми.

Edited by Трейдер (see edit history)

Поиграл на пс5,ну блин,выглядит просто офигенно,жаль что коротковатая,жду релиз.Кстати говорят что на пс4 играть невозможно,особенно прошки,консоль идет на взлет,прям парит над землей :trollface:

4 часа назад, Headstrong сказал:

играть невозможно,особенно прошки

может на слимке будет лучше

5 часов назад, Headstrong сказал:

Поиграл на пс5,ну блин,выглядит просто офигенно,жаль что коротковатая,жду релиз.Кстати говорят что на пс4 играть невозможно,особенно прошки,консоль идет на взлет,прям парит над землей :trollface:

скоро перевірю на пс4 як і шо...

Я білий чоловік від 18 до 49. Мене всі слухають, навіть, якщо це повна маячня!"  © Гомер Сімпсон

funk1324.png

Sic Parvis Magna – Великое начинается с малого @ Natan Drake

6 часов назад, Headstrong сказал:

ps норм йде , но трішки текстурки не так як звісно на пс5 але грати можна)

Я білий чоловік від 18 до 49. Мене всі слухають, навіть, якщо це повна маячня!"  © Гомер Сімпсон

funk1324.png

51 минуту назад, Travellin сказал:

ps норм йде , но трішки текстурки не так як звісно на пс5 але грати можна)

А як там ретрейсінг,у мене прям круто,а у вас ?:trollface:

22 минуты назад, Headstrong сказал:

пофіг на нього взагалі...

funk1324.png

29 минут назад, Headstrong сказал:

Если честно - те же яйца, только в профиль.

Запустил на Прошке, в космос не улетела, шум кулера пошел не намного, выше средних. Хотя не понятно, картинка обычная, плюс локация не в открытом мире, а просто кишкоОбразная....

2530327.png

То вы злые хлопцы бо у вас пс5 нет.А на деле,скачал я пс4 версию игры на пс5,запустил,не пацаны,печальненько все в живую,на ютубе сравнение то такэ,ни о чем,в живую все воспринимается иначе

• Посредник
36 минут назад, Headstrong сказал:

в живую все воспринимается иначе

:pee-wee:

1217351.png

мені і норм на пс4 фат)

funk1324.png

Пройшов на ХСХ. Картинка бомба. 

В режимі РТ грати не реально, дуже гальмує, а вот без вже добре, хоча також немає 60 фпс. Але є режим з 60.

А сама гра шикарна. Швидше вже б реліз. 

1179680.png

Мені на пс5 щось не дуже, якась моделька Леона дивна

грав з рейтрейсінгом, і волоссям якимсь 

страшно бісив їхній чекерборд якесь все піксельне😅

Ну і якось прориву графічного я поки не побачив, той же resident wvil village виглядає краще

• +1 1

На пс4 фат  демка выглядит хуже чем та же демка Деревни перед релизом.Надеюсь что хоть как то поправят.

4 часа назад, asfat сказал:

той же resident wvil village виглядає краще

Ты с языка снял)

• Посредник
3 часа назад, Максим Цвиренко сказал:

На пс4 фат  демка выглядит хуже чем та же демка Деревни перед релизом

Потому, что разрабы клали болт на оптимизацию для плебеев :hink-about-it:

На хуан они не выпускают, а вот владельцев пс4 решили порадовать мылом.

1217351.png

На ПС5 демка тоже очень мыльная (играл в режиме разрешения). Надеюсь, к релизу с этим что-то сделают.