Jump to content

Новости Просто, але зі смаком головне з оглядів Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Наприкінці тижня стартує спін-офф Bayonetta про юність головної героїні франшизи. Критики зустріли гру не так тепло, як основні частини серії, але цілком гідно – 80/100 на Metacritic та 81/100 на  OpenCritic.

rssImage-f0552b98ea3dca12b3cab04b6d6e5f4a.jpeg

Найчастіше вихваляють художнє оформлення Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon - зокрема, стилізацію під книгу казок. Також оглядачам припала до смаку бойова система, де гравець керує одразу двома персонажами — Серезою та Чеширом. Деяким не сподобалася зайва простота, що, втім, може зайти тим, хто не знайомий із франшизою.

Висновки із п'яти рецензій з різними оцінками.

IGN — 9/10

"Ви розумієте, що пройшли щось особливе, коли вас охоплює почуття гіркої радості під час титрів. Після закінчення Bayonetta Origins я не міг перестати думати про те, наскільки вона прекрасна.
Від вражаючих сюжетних моментів, сповнених дитячої чарівності, до продуманих платформних головоломок і захоплюючих битв - це чудова екшен-адвенчура, де кожна деталь складається в грабельну книгу казок. Щоправда, незвичайна концепція з двома персонажами особливо не розвивається протягом гри — можливо, інакше Bayonetta Origins залишила б ще сильніший смак.
Але я все одно дорожу цю подорож, яка втілилася в життя завдяки чудовому художньому стилю, приголомшливій озвучці та видатному саундтреку. Bayonetta Origins - це вишенька на торті культової франшизи. Я радий, що ми краще дізналися історію нашої улюбленої відьми.

Майкл Хайем (Michael Higham)

Destructoid — 8/10

"Невеликий масштаб та націленість на фанатів серії не грають на руку Bayonetta Origins за ціною $60. Але коли я проходив її, мені згадалися кілька класичних ігор 90-х, включаючи The Lost Vikings та химерну Gobliiins. Вона грається дійсно свіжо, але тільки якщо вам подобається формат книги казок, який надає левову частку чарівності."

Кріс Картер (Chris Carter)

GamesRadar — 3,5/5

"Bayonetta Origins  - це маленька і акуратна пригода. Я гідно оцінив іншу сторону Серези та її історію. Бої стають шаленими, коли ви звикаєте до подвійної бойової системи. З іншого боку, «бойовка» сильно обмежує Серезу, незважаючи на її розвиток за сюжетом, а незламність Чешира зводить нанівець її витончені нотки. Головоломки особливо не запам'ятовуються, хоча якщо їх завдання полягає в тому, щоб дати перепочинок між битвами, вони справляються з цим."

Хірун Краєр (Hirun Cryer)

Video Games Chronicle — 3/5

"Ідейно Bayonetta Origins часом здається недопрацьованою. У битвах дві пари куркулів краще, ніж одна, але пригодницька частина гри не дотягує до бойової. Ми звикли чекати від цієї студії високого рівня винахідливості та стилю, але це не чиста платина."

Метью Кастл (Matthew Castle)

Metro.co.uk - 5/10

"Дивний спін-офф, якому майже нема чим зацікавити шанувальників Bayonetta. Натомість він пропонує lite-версію Ōkami — настільки невимогливу до гравця, що здається, ніби вона працює на автопілоті."

Девід Дженкінс (David Jenkins)

Bayonetta Origins: Cereza і The Lost Demon вийде 17 березня на Nintendo Switch. Вже можна завантажити демоверсію.

Edited by Трейдер (see edit history)