Перейти к содержанию

Новости Ветеран Electronic Arts Метт Вебстер створив власну студію


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Генеральний менеджер студії Criterion Метт Вебстер (Matt Webster) залишив свою посаду у грудні 2022 року. Тепер він оголосив про створення команди Fuse Games, яка займеться розробкою AAA-ігор.

rssImage-e3eab1f783876a97800b2f12f6728221.png

Власну компанію девелопер вирішив заснувати не поодинці. Разом із ним із Criterion пішли керівники кількох відділів Стів Апхілл (Steve Uphill), Піт Лейк (Pete Lake), Андрій Шайрес (Andrei Shires) та Алан Макдермант (Alan McDairmant). Всі вони давно працюють в індустрії та стали рівноправними засновниками Fuse Games.

Метт Вебстер, як він сам зізнався у діалозі з автором GamesIndustry.biz, вже не вперше замислювався про звільнення і цього разу не зміг відмовити себе від цієї ідеї. У Electronic Arts Метт працював з 1990 року - тоді він прийшов у компанію 18-річним юнаком. Останнім проектом у Criterion для всієї команди стала Need for Speed Unbound, але це не означає, що Fuse Games випускатиме гоночні ігри.

Метт поділився думками про майбутнє його нової студії та корпоративні цінності:

  • Команда працювала не лише над гонками на кшталт NFS чи Burnout. Розробники також мають досвід у створенні шутерів від першої особи і навіть VR-ігор.
  • Поки що засновники не визначилися з жанром майбутнього проекту. Але їхня наступна гра точно тягатиметься з AAA-хітами.
  • Fuse Games має стати простором, де розробники не боятимуться пропонувати свої ідеї. Процес творчості буде збудований на швидкому прототипуванні. Хтось пропонує ідею. Створюється прототип. Команда його тестує та пропонує, як покращити. Створюється новий прототип і таке інше.
  • Метт Вебстер сподівається прискорити темпи розробки комп'ютерних ігор. Якщо проект забирає 2–3 роки або навіть сім років, то виходить, що розробники сильно обмежують кількість ігор, які вони можуть створити у своїй кар'єрі. Але це прагнення не повинно призводити до переробок.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.