Перейти к содержанию

Новости Видатне відродження класики - відгуки преси про ремейку Resident Evil 4


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Схоже, Capcom знову зробила це - випустила добротний ремейк улюбленої багатьма класики. Таке враження складається від одного лише погляду на оцінки Resident Evil 4 Remake. На момент написання новини в гри по 93 бали на Metacritic та OpenCritic.

rssImage-17a487ccb9c2e91678fc27afa8405607.jpeg

Оновлена «четвірка» удостоїлася найвищих оцінок від багатьох видань: IGNVGCThe GamerGameSpot та інших. Гру хвалять за покращені управління і стрілянину, візуал, перероблені битви з босами і поведінку Ешлі. "Вам більше не захочеться залишити її у сміттєвого бака", - пише автор GameSpot.

Зазначається, що ремейк практично не відходить від формули, запропонованої у 2005 році, і з повагою ставиться до оригіналу. Все, що ви запам'ятали в Resident Evil 4 перекочувало в оновлену версію. Більшість контенту розширили і облагородили.

Однак ремейк не в усьому слідує стопами оригіналу. Наприклад, у середині гри частину ключових подій поміняли місцями, але розповіді це не шкодить. Деяким журналістам не припала до душі система зношування ножів, через яку вони дуже швидко ламаються.

00503.Bnymlh-.thumb.jpg.0b41a28581b14d07d08e28a9791460f1.jpg

Ми вибрали висновки з трьох рецензій – з високою, середньою та низькою оцінками в рамках опублікованих оглядів.

VGC — 100/100

"Resident Evil 4 - це ретельна реставрація гри, яка досі залишається однією з найзахопливіших представниць жанру екшен. У ній зібрані основні елементи, які роблять оригінал шедевром, нагадуючи нам, що іноді секрет цих великих перевидань полягає в тому, щоб достеменно знати, які аспекти переробляти, а які «ремастерити»."

Енді Робінсон (Andy Robinson)

Wccftech — 85/100

"Resident Evil 4 стала остаточним випробуванням для навичок Capcom в області ремейків, і, на жаль, вони трохи підкосилися через тиск. Гра страждає від незначних проблем з механіками, а також не винаходить і не покращує вихідний матеріал настільки сміливо, як деякі сподівалися. Проте Capcom нічого не зламала — це, як і раніше, весела, винахідлива і захоплююча гра, яку вражаючим чином привели у відповідність до сучасних технічних стандартів. Шанувальникам серії варто пройти нову Resident Evil 4, просто стримайте запал, і вас не здолають завищені очікування."

Натан Берч

00502.dVwvNLw.thumb.jpg.d4e1031318016f3640e035e6e5acdf75.jpg

DualShockers — 70/100

"Resident Evil 4 Remake далека від того чудового переосмислення, на яке ми всі розраховували. Вона нормальна — занадто похмура, часом одноманітна, інколи ж навіть більше схожа на екшен, ніж оригінал. <…> На відміну від двох останніх ремейків Resident Evil, четвертої частини з якоїсь причини не вистачає ентузіазму, яким славиться оригінал. Задумливого, але комедійного хорору в стилі «Зловісних мерців» більше немає — на його місце прийшов серйозний сюжет, у якому не вистачає когось, за кого можна було б переживати. Я не можу сказати, чи звинувачувати в цьому акторську гру чи режисуру, бо сценарій у проекту якісний."

Елайджа Бім (Elijah Beahm)

Оновлена Resident Evil 4 стартує 24 березня на ПК (Steam), PlayStation 4/5 та Xbox Series. Підтверджено російське озвучення. Також доступна демоверсія ремейку.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В 17.03.2023 в 11:55, Новостник сказал:

інколи ж навіть більше схожа на екшен, ніж оригінал.

А разве оригинал не был более экшен чем хоррор,ох уж эти журнашл..хи :smoke:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Як фанат РЕ4 пройшовши демку на ПС4 мушу сказати що "могло бути й гірше", бо зломати майже ідеальну механіку РЕ4 було як два пальця. Нововведення в бою прийшлися до вподоби: парирування, більша роль ножа, те  що він виходить з ладу теж гарно. Ще і стелс зʼявився. А всі характерни особливості бою оригіналу при цьому збериглися майже ідеально. Єдине що напружило - нащо Льоня сбріл уси так набріолінився.

Изменено пользователем quiteunusual (смотреть историю редактирования)
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.