Jump to content

Новости Зак Снайдер працює над RPG за своїм фільмом «Бунтівний Місяць»

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Режисер Зак Снайдер (Zack Snyder) працює над своєю наступною кінокартиною «Бунтівний Місяць» , чия прем'єра намічена на кінець 2023-го. Нещодавно він заглянув на онлайн-шоу The Nerd Queens, де згадав, що працює і над грою у всесвіті фільму.

rssImage-7de8e43a2cb52652c1e5315998b17b12.jpeg

За словами Снайдера, він завжди хотів зробити відеогру в жанрі RPG, і зараз його бажання здійснюється. Режисер не заглибився у подробиці, але повідомив, що проект буде великим, напруженим та захоплюючим.

"Коли мені запропонували цю ідею, я мав вибрати одну з двох версій гри — з більшим чи меншим масштабом. І я вирішив зупинитися на до безглуздя величезному варіанті. Мені відповіли, що на це піде багато часу, і що мені доведеться розповісти девелопером все про всесвіт фільму, проте я тільки радий це зробити. <…> Взагалі, мені не слід про це говорити!"

Зак Снайдер

«Бунтівний Місяць»  — фантастичний бойовик, прем'єра якого відбудеться 22 грудня 2023-го на Netflix і частково в кінотеатрах. Стрічка розповість про мирну колонію на околиці галактики, якій загрожує армія регента-тирана на ім'я Балісаріус. У розпачі місцеві жителі відправляють Кору, головну героїню із загадковим минулим, на сусідні планети, щоб зібрати військо та захистити себе. У картині знімаються Софія Бутелла (Sofia Boutella; Kingsman: Секретна служба), Джимон Хонсу (Djimon Hounsou; Вартові Галактики), Ед Скрейн (Ed Skrein; Дедпул) та інші.

Edited by Трейдер (see edit history)