Перейти к содержанию

Новости The Lords of the Fallen, Hellblade II та інші ролики з презентації State of Unreal


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Зараз у Сан-Франциско відбувається івент для розробників Game Developers Conference 2023, в рамках якого Epic Games провела власну презентацію State of Unreal. В основному йшлося про можливості нової версії двигуна компанії Unreal Engine 5.2, але також були представлені ролики про великі проекти та навіть анонси кількох ігор.

rssImage-8e9b38ee7409ddd2f399d56624558c58.png

The Lords of the Fallen

Розробники The Lords of the Fallen продемонстрували роботу з освітленням за допомогою технології Lumen. Також у ролику показана висока деталізація всіх елементів спорядження гравця та докладна фізична модель руху зброї та елементів одягу під час ударів та інших анімацій.

Project M

NCSoft представила на конференції свою наступну гру Project M. Про проект сказано було мало. Кожен вибір гравця матиме наслідки, а інтерфейс подекуди дуже нагадує інтерактивне кіно від Quantic Dream. Більше інформації розробники пообіцяли розкрити 20 квітня.

Senua’s Saga: Hellblade II

Розробники із Ninja Theory знову виступили амбасадорами технології MetaHuman. У ролику вище показано, наскільки реалістичною буде лицьова анімація у Senua's Saga: Hellblade II. Також під час презентації девелопери показали нові інструменти, які можуть дуже точно захоплювати міміку актора навіть через камеру звичайного смартфона.

Infinitesimals

Двигун Unreal Engine 5 допоміг девелоперам екшену для мініатюрних інопланетян Infinitesimals заощадити кілька місяців дорогоцінного часу. Тому що інструменти нової версії дозволили простіше створювати масштабний світ, який можна дослідити.

King Arthur: Legends Rise

Kabam Entertainment анонсувала свою наступну мобільну гру - King Arthur: Legends Rise. Проект буде збудовано навколо колекціонування персонажів для покрокових битв. Гра буде доступна і на ПК (Steam). Розробники пообіцяли крос-плей та можливість переносити збереження. Гра створюється на движку UE5.

Fortnite

Королівська битва Fortnite з оновленням отримала не лише зручний редактор - у грі також сильно прокачали графіку та освітлення. Крім того, девелопери показали кілька демонстраційних відео з прикладами того, що можна створити в новому редакторі і як краще його використовувати.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.