Jump to content

Новости Зі співавтора «Ріка і Морті» Джастіна Ройланда зняли звинувачення в домашньому насильстві

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Представниця окружної прокуратури округу Оріндж повідомила, що суд відхилив усі звинувачення проти Джастіна Ройланда (Justin Roiland), одного з авторів «Ріка та Морті» та колишнього голови студії Squanch Games. Це було зроблено через відсутність вагомих доказів.

rssImage-90bcbe97a241a71f4d29b30d28eac2c6.jpeg

Після закриття справи Ройланд прокоментував рішення прокурора такими словами:

"Я завжди знав, що ці звинувачення були помилковими, і я ніколи не сумнівався, що цей день настане. Я радий тому, що справу припинили, але в той же час я досі глибоко вражений тією жахливою брехнею, яку поширили про мене під час цього процесу.
Більшою мірою я розчарований тим, наскільки багато людей поспішили засудити мене, не знаючи фактів і ґрунтуючись лише на словах озлобленої колишньої дівчини, яка намагалася обійти належну правову процедуру та «скасувати» мене. Те, що їй вдалося частково це зробити, просто неподобство.
У будь-якому разі тепер, коли розгляд закінчився, я маю намір рухатися вперед: зосереджуся на творчих проектах і займуся відновленням свого доброго імені."

Джастін Ройланд

Нагадаємо, колишня дівчина Ройланда подала на те до суду, звинувативши у скоєнні домашнього насильства та незаконному позбавленні волі. Сталося це ще 2020 року, проте інформація про процес випливла лише у січні 2023-го. Незабаром після цього від співпраці з творцем відмовилися Hulu («Зворотний бік Землі») та телеблок Adult Swim («Рік і Морті»), а студія Squanch Games, яку він очолював, оголосила про звільнення Ройланда. Як пише Variety, Hulu та Adult Swim відмовилися коментувати рішення суду.

Edited by Трейдер (see edit history)