Перейти к содержанию

Новости Зі співавтора «Ріка і Морті» Джастіна Ройланда зняли звинувачення в домашньому насильстві


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Представниця окружної прокуратури округу Оріндж повідомила, що суд відхилив усі звинувачення проти Джастіна Ройланда (Justin Roiland), одного з авторів «Ріка та Морті» та колишнього голови студії Squanch Games. Це було зроблено через відсутність вагомих доказів.

rssImage-90bcbe97a241a71f4d29b30d28eac2c6.jpeg

Після закриття справи Ройланд прокоментував рішення прокурора такими словами:

"Я завжди знав, що ці звинувачення були помилковими, і я ніколи не сумнівався, що цей день настане. Я радий тому, що справу припинили, але в той же час я досі глибоко вражений тією жахливою брехнею, яку поширили про мене під час цього процесу.
Більшою мірою я розчарований тим, наскільки багато людей поспішили засудити мене, не знаючи фактів і ґрунтуючись лише на словах озлобленої колишньої дівчини, яка намагалася обійти належну правову процедуру та «скасувати» мене. Те, що їй вдалося частково це зробити, просто неподобство.
У будь-якому разі тепер, коли розгляд закінчився, я маю намір рухатися вперед: зосереджуся на творчих проектах і займуся відновленням свого доброго імені."

Джастін Ройланд

Нагадаємо, колишня дівчина Ройланда подала на те до суду, звинувативши у скоєнні домашнього насильства та незаконному позбавленні волі. Сталося це ще 2020 року, проте інформація про процес випливла лише у січні 2023-го. Незабаром після цього від співпраці з творцем відмовилися Hulu («Зворотний бік Землі») та телеблок Adult Swim («Рік і Морті»), а студія Squanch Games, яку він очолював, оголосила про звільнення Ройланда. Як пише Variety, Hulu та Adult Swim відмовилися коментувати рішення суду.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.