Перейти к содержанию

Новости Ubisoft відмовилася від участі в E3 2023 - компанія проведе своє шоу


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Ubisoft не пропустила жодної E3 за останні 20 років. Компанія планувала брати участь і у цьогорічному фестивалі, але в результаті відмовилася — натомість вона влітку проведе власний захід.

rssImage-8ba6b512a4d20c3b1ce9f18149805c4f.jpeg

Слово представнику Ubisoft:

"Протягом багатьох років E3 створювала незабутні моменти у промисловості. Спочатку ми планували відвідати E3, але згодом вирішили рухатися в іншому напрямку – 12 червня ми проведемо захід Ubisoft Forward Live у Лос-Анджелесі. Ми з нетерпінням чекаємо на можливість поділитися подробицями з нашими гравцями найближчим часом."

Сама E3 2023 пройде з 13 по 16 червня в Los Angeles Convention Center. Але 11 червня стартує тиждень цифрових шоу під егідою E3, включаючи The PC Gaming Show, Future Games Show, Guerilla Collective та Xbox Games Showcase.

Зараз у списку учасників E3 2023 немає великих компаній. Microsoft та Nintendo вже заявили, що пропустять виставку. Напевно, так само вчинить Sony — про це говорить сайт IGN і той факт, що останні роки видавництво прогулює E3, влаштовуючи свої шоу.

Раніше Ubisoft говорила, що має намір показати на майбутній E3 "багато всього". Однак, за словами інсайдера Тома Хендерсона (Tom Henderson), нових ігор чекати і не варто — мали бути тільки ті, про які громадськість уже так чи інакше чула.

Чи означає, що цього року E3 можна буде спокійно пропустити? Ну, якщо вірити порталу Video Games Chronicle, там мають показати нову Castlevania і ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater!

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.