Перейти к содержанию

Новости Актриса озвучення Ади Вонг у ремейку RE4 звинуватила незадоволених у расизмі та сексизмі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Навколо англійського голосу Ади Вонг у новій Resident Evil 4 розгорілася драма - деякі користувачі визнали акторську гру Лілі Гао (Lily Gao) невиразною   розкритикували артистку в соцмережах. Нещодавно Гао поділилася своїм поглядом на ситуацію.

rssImage-4dbbe5c54ba6b72e86951b92eed3d6a5.jpeg

Актриса звинуватила незадоволених геймерів у сексизмі та расизмі. З її заяви випливає, що оригінальний образ Ади був ходячим стереотипом — надто сексуальною фатальною азіаткою. Гао ж, мовляв, запропонувала менш шаблонне бачення персонажа.

"Стати першою азіатською актрисою, яка виконала роль Ади Вонг в іграх Resident Evil, — це велика честь для мене. Я завжди буду вдячна продюсеру та режисеру за вибір на користь автентичної репрезентації. На жаль, з релізом гри я знову зазнала болю знайомого почуття — мені тут не місце. Хоча критика була очікуваною, це не перший випадок, коли кольорова актриса стикається з цькуванням на ґрунті сексизму та расизму лише тому, що вона причетна до проекту.
Неавтентичний підбір акторів закріплює нездоровий образ, який дедалі більше розлюднює ту чи іншу групу. Досить зациклюватися на сексуалізованих, еротичних та таємничих азіатках — настав час віддати належне всім типажам азіатських жінок. Моя Ада – виживальниця. Вона добра, справедлива, винахідлива і дотепна. Вона непередбачувана, сильна і точно не стереотипна."

Історія Ади в рімейку RE4, швидше за все, продовжиться — за чутками, до кінця року в хорор-екшен додадуть кампанію Separate Ways, де найманці відведено головну роль.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.