Jump to content

Новости Кліфф Блежинськи натякнув на швидкі новини про LawBreakers

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Мультиплеєрний шутер LawBreakers від нині почилвшої студії Boss Key Productions закрили в 2018 році. Схоже, історія проекту на цьому не закінчиться — колишній глава Boss Key Кліфф Блежинський (Cliff Bleszinski) сколихнув співтовариство твітом про швидкі новини про гру.

rssImage-20389d94f5abf21ac287e90ffed70dd4.jpeg

Нагадаємо, LawBreakers стартувала в серпні 2017-го та отримала хороші відгуки. Проте вже через рік її сервери відключили через недостатню кількість користувачів. Незабаром у небуття вирушила і сама студія-розробник, а її керівник заявив, що більше не бажає займатися відеоіграми.

Напередодні Блежинськи написав, що отримав повідомлення від свого юриста щодо LawBreakers. Тож він запропонував людям стежити за новинами. На превеликий подив екс-девелопера, ця подія викликала хвилю схвалення.

"Спочатку люди хотіли, щоб гра провалилася, і тепер, коли це сталося, має купу підтримки. Я просто збентежений. Геймери дивні.
Типу, команда надривала свої ЗАДНИЦІ, щоб гра вийшла. Я перевіз безліч людей з різних куточків світу заради неї, а Інтернет такий: «ХА-ХА, У НЕЇ МАЛО ГРАВЦІВ». Тим часом мені та працівникам студії довелося пережити рік болісної депресії через почуття провини."

Кліфф Блезінскі

Багато хто вважає, що запуск LawBreakers незабаром після Overwatch став однією з причин її невдачі. У коментарях до низки твітів Блежинскі пояснив, що при розробці намагався зробити так, щоб його командний шутер відрізнявся від твору Blizzard. «Знаєте, де ваша влучність не має значення? В Overwatch. Так, я сказав це», - написав колишній глава Boss Key.

Нагадаємо, LawBreakers була доступна на ПК і PlayStation 4. Пізніше Блежинскі висловив жаль, що гра не вийшла на Xbox One.

Edited by Трейдер (see edit history)