Перейти к содержанию

Новости Затягне надовго, але не всіх - що пишуть в оглядах Darkest Dungeon II

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сьогодні з раннього доступу вийшов сіквел Darkest Dungeon. Якщо ви чекали повноцінного релізу, щоб ознайомитися з оглядами, момент настав — гра отримала 82/100 на Metacritic та 85/100 на OpenCritic.

rssImage-2e464e915899011cee9d86960793f9b7.jpeg

Рецензенти сходяться на думці, що продовження затягує не гірше за оригінал. Однак фанатам першої частини Darkest Dungeon II може не сподобатися - занадто сильно ігри відрізняються одна від одної. Новачки ж зможуть легко влитися у нове «Темніше підземелля» без знайомства з минулим.

На момент написання новини у Steam у творіння Red Hook Studios 256 оглядів, з яких 79% позитивних.

Нижче — висновки з трьох рецензій із різними оцінками.

Game Informer — 8,5/10

"Навіть зараз, через 40 годин, я все ще хочу повернутися, щоб покращити свою команду та розблокувати інші предмети та покращення. Іноді гра здається відверто несправедливою, але більшу частину часу вона зберігає баланс там, де, здавалося б, має панувати повний хаос.
Мені хотілося б, щоб під час проходження відкривалося більше коротких шляхів, які полегшують біль від невдалого тригодинного забігу. Також не завадило б більше простого освоєння предметів на ранніх стадіях, які не відлякують зайвою складністю.
Коли я спіймав себе на тому, що кричу від полегшення і люто скидаю кулак у повітря після перемоги у важкій битві, я більше не міг заперечувати наступного факту: Darkest Dungeon II — сувора, але чудова гра, чиї напружені бої та небезпечні дослідження затягують на довгий час. Якщо ви готові піти на деякі жертви, ця подорож того варта."

Аксель Ніколас Боссо (Axel Nicolás Bosso)

Eurogamer - рекомендує

"Незважаючи на зміни в жанрі та бойовій системі, навряд чи Darkest Dungeon II так само міцно увійде до мого життя, як оригінал. Без сумніву, це розумне і якісне переосмислення, яке може зайняти вас на 50 і більше годин (або набагато більший термін, якщо ви хочете відкрити взагалі все). Але якщо перша гра в рамках фентезійних RPG була ковтком брудного повітря з самої прірви, Darkest Dungeon II - просто ще один шанс поринути у болоті.
Новий формат roguelike працює добре, а менш великі зміни цікаво вивчати. Однак згодом задоволення від досягнутих перемог перетворюється на безсердечне задоволення від перемелювання героїв у м'ясорубці доти, доки м'ясорубка не зламається."

Едвін Еванс-Терлуелл (Edwin Evans-Thirlwell)

Dexerto — 3/5

"Darkest Dungeon II – гідне продовження оригіналу 2015 року та смілива переробка знайомої формули. При цьому вам необов'язково грати першу частину, щоб розібратися в сіквелі. Незважаючи на деякі невдалі зміни порівняно з оригіналом, Darkest Dungeon II залишається однією з найбільш захоплюючих стратегічних ігор останнім часом."

Джоел Лойндс (Joel Loynds)

Darkest Dungeon II  доступна в Steam і Epic Games Store.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.