Перейти к содержанию

Новости В мае стартует Decarnation — хоррор с музыкой Акиры Ямаоки

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Як повідомляють видавництво Shiro Unlimited і студія Atelier QDB, двовимірний жах Decarnation з'явиться на ПК (Steam) і Nintendo Switch вже 31 травня.

rssImage-ed0c4a75dc6ce7380d1586c628c0394c.jpeg

Париж, 1990 рік. Танцюристка Глорія у розпачі — її стосунки, кар'єра та самооцінка руйнуються. Таємничий спонсор пропонує дівчині новий творчий проект і вона погоджується. Це історія про виживання, в якій обмеження фізичного світу протиставляються світові підсвідомості.

Геймплей Decarnation містить традиційні елементи хорорів - вигадливі головоломки, дослідження небезпечних рівнів та битви зі страшними босами. Цю формулу автори доповнили великою кількістю міні-ігор, які використовуються і в метафоричних ситуаціях, і в реальних, таких як участь у кабаре-шоу. Подолаючи труднощі у снах, Глорія набирається сил у світі, а проблеми у реальному світі призводять до нових випробувань у снах.

00688.rZahiAm.thumb.jpg.c0d452daf8e89831927b428f60b5f252.jpg

00690.8L0jW9s.thumb.jpg.aaac2fd871b01a05bcafd4009bde8a4f.jpg

00695.sIhmPrf.thumb.jpg.ec063b53163e0db4f31bd72872202f83.jpg

00692.0p6zdAX.thumb.jpg.513c1b35b23fb051aa7905e75d9ccb0e.jpg

Десять треків для гри написав Акіра Ямаока (Akira Yamaoka) - композитор серії Silent Hill. Він прокоментував свою участь у проекті так:
"Я дуже радий можливості зробити внесок у створення Decarnation . Її розробники черпають натхнення з дуже близьких мені творів, таких як «Модзю: Сліпий звір» від Едогави Ранпо. Це один із моїх улюблених романів, який дуже вплинув на мою творчість. Багато чого в грі нагадує мені про цю роботу, тому я відчув особливий зв'язок з Decarnation. Щиро сподіваюся, що вам гра сподобається не менше!"

Нагадаємо, свіжу музику від  Ямаокі ви також почуєте у ремейку Silent Hill 2. Дати релізу у оновленого хорору поки що немає.

This is the hidden content, please

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.