Перейти к содержанию

Новости Bungie представила Marathon - PvP-шутер з боротьбою за багатства


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Пам'ятаєте, була така Marathon? Це одна з найперших ігор від Bungie, що вийшла далекого 1994 року. Згодом команда випустила кілька продовжень для шутера, але у XXI столітті світ ще не бачив нових ігор із цієї серії. Розробники вирішили виправити цю несправедливість свіжим анонсом.

rssImage-b9fdd622a509ccd34e0201ddc67def14.jpeg

Зав'язка у майбутньої Marathon наступна:

"Величезний корабель-примара тримається на низькій орбіті над колишньою колонією. Усі 30 000 душ, що називали цей світ своїм будинком, безвісти зникли. Дивні сигнали наводять на думки про таємничі артефакти, давно бездіяльні ШІ та незліченні багатства. Ви кібернетичний найманець - Бігун - і ваш пункт призначення Тау Кіта IV. Ви з тих сміливців, що готові поборотися за виживання і багатства і поодинці або в команді зробити крок у невідомість назустріч тріумфам... або безславній загибелі. Хто з вас прославить своє ім'я серед зірок?"

Marathon являє собою науково-фантастичний PvP-шутер, в якому необхідно боротися за виживання, багатства та велич у світі з зонами висадки, що постійно змінюються.

За словами гейм-директора Крістофера Барретта (Christopher Barrett), Marathon не є прямим продовженням попередніх ігор франшизи, але все ж таки відноситься до цього всесвіту. Також у шутері буде легко впізнаватись почерк Bungie завдяки приємним відчуттям від стрілянини, опрацьованого світу та іншого. Фахівці обіцяють запровадити повну підтримку крос-плею та крос-збережень. Поодинокої кампанії не буде.

Дати виходу  Marathon поки немає. Якщо вірити девелоперам, попереду багато роботи, тому розкрити більше деталей проекту вони ще готові. Шутер з'явиться на ПК (Steam), PlayStation 5 та Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.