Перейти к содержанию

Новости Мильний клон Splatoon, Helldivers 2 та інші трейлери з презентації PlayStation


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Завершилася презентація PlayStation Showcase, і ми зібрали тут усі трейлери, які показали під час трансляції. Гравцям представили ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater, Final Fantasy XVI, Alan Wake II, Street Fighter 6 і не тільки. 

Helldivers 2

Командний шутер про знищення гігантських жуків Helldivers отримала продовження. Тепер гравці намагатимуться не вбити своїх товаришів ненароком стріляючи від першої особи. В оригіналі була ізометрична перспектива. Helldivers 2 вийде на ПК та PlayStation 5 у 2023 році. 

Immortals of Aveum

Нові геймплейні кадри шутера про бойового мага від Electronic Arts. Також у ролику можна дізнатися трохи докладніше про зав'язку сюжету. Виходить гра 20 липня на ПК (SteamEGS, EA App), PS5 та Xbox Series.

Ghostrunner 2

505 Games та One More Level порадували фанатів трейлером продовження паркур-екшену Ghostrunner 2. Гра повинна з'явитися в магазинах вже 2023-го для ПК, PS5 та Xbox Series.

Sword of the Sea

Автори ABZ представили свою нову гру Sword of the Sea. Гравець має повернути життя і воду в пустельний світ, розтинаючи на ховерборді. Проект вийде на PS5, дату поки що не анонсовано. 

Marvel's Spider-Man 2

Довгоочікуваний геймплей Marvel's Spider-Man 2 продемонстрував одразу кілька супротивників, яким протистоятимуть Пітеру Паркеру та Майлзу Моралесу. Також можна побачити особливі здібності Людини-павука у чорному костюмі-симбіоті. Релізу гри на PS5 варто чекати восени 2023-го. 

Phantom Blade Zero

Нова екшен-RPG побудована на поєднанні китайських бойових мистецтв та стімпанку. Розробники обіцяють видовищні та динамічні бої. Дати виходу гри поки немає. Її розробляють для PS5 та ПК.  

The Talos Principle II

The Talos Principle II має дати гравцям ще складніші головоломки і знову занурити їх у філософські роздуми. Проект планується випустити в 2023 році на ПК (SteamEpic Games Store), PlayStation 5 та Xbox Series. 

Neva

Гравець має відправитися в захоплюючу пригоду по вмираючому світу. Neva створюють автори платформера GRIS. Реліз гри очікується у 2024-му на ПК (Steam) PS5, Xbox Series та Nintendo Switch. 

Cat Quest: Pirates of the Purribean

Ще одна рольова гра в серії Cat Quest буде присвячена темі морських пригод та піратів. Відправитися в плавання Муррибським морем можна буде колись 2024-го на ПК (Steam), PlayStation, Xbox і Nintendo Switch. 

Foamstars

Square Enix презентувала новий командний шутер. Тільки замість куль місцеві персонажі використовують піну. Багатьом глядачам трансляції гра нагадала Splatoon. Чи зможе шутер знайти свою аудиторію та утримати її, дізнаємося після релізу Foamstars на PS5 та PS4. Дата виходу поки що не названа. 

The Plucky Squire

Адвенчура дозволить гравцям стати героїм казки, який змушений стрибати між 2D світом книг і реальними 3D декораціями, щоб врятувати своїх друзів. А ще у грі є реактивний ранець. Plucky Squire виходить у 2023-му на ПК (Steam), PS5, Xbox Series та Nintendo Switch. 

Teardown

Симулятор руйнування всього і вся загляне на PlayStation та Xbox Series до кінця 2023 року. У версію для консолей увійдуть усі доступні DLC. Гра використовуватиме особливості геймпада DualSense. 

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Чутки підтвердилися та на презентації представили ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Towers of Aghasba

Гра присвячена відтворенню цивілізації та химерної екосистеми на власному казковому острові. Проект з'явиться у магазинах у 2024 році на ПК (Steam) та PS5. Про версію для Xbox розробники поки що не повідомляли. 

Dragon's Dogma II

CAPCOM порадувала фанатів, представивши трейлер екшен-RPG Dragon's Dogma II. Гра ще не одержала дату виходу. 

Final Fantasy XVI

Ще одна порція геймплейних кадрів і крихт сюжету Final Fantasy XVI. Реліз гри заплановано на 22 червня лише для PS5. 

Alan Wake II

Remedy перейшла від фото-дражнилок з твіттера до показу геймплею гри і навіть анонсувала дату виходу — 17 жовтня 2023-го.

Revenant Hill 

Творці Night in the Woods представили свою нову адвенчуру Revenant Hill  Гравець бере на себе роль кота в світі, що розвалюється, 1919 року. Проект поки що не має дати виходу, але реліз очікується на ПК (Steam), PS5 та PS4. 

Assassin's Creed Mirage

Дату виходу отримала і нова гра про ассасинів – 12 жовтня.

Granblue Fantasy: Relink

Показали також геймплей та битви з босами у Granblue Fantasy: Relink  Гра вийде колись 2023-го на ПК (Steam), PS4 та PS5. 

Street Fighter 6

У новому трейлері файтингу Street Fighter 6 розробники демонструють, як розвиватиметься персонаж гравця. Реліз гри намічений на 2 червня на ПК (Steam), PlayStation 4/5 та Xbox Series.

Ultros

Психоделічний платформер замикає гравця в циклі, що повторюється, під музику El Huervo. Гра вийде 2024-го на ПК (Steam), PS4 і PS5. 

Tower of Fantasy

Влітку 2023-го безкоштовна розрахована на багато користувачів екшен-RPG Tower of Fantasy отримає консольну версію. Гра буде доступна на PS4 та PS5. 

Five Nights at Freddy's Help Wanted 2

VR-гра по всесвіту Five Nights at Freddy's отримає сіквел для PS VR2. З'явиться у продажу гра колись пізніше у 2023 році. 

Beat Saber

Рубати кубики під музику тепер можна і на PS VR2. Також анонсували музичний пак, що включає 11 хітів гурту Queen, але його потрібно купувати окремо. Усі власники  Beat Saber на PS VR отримають безкоштовний апгрейд до нової версії. 

Resident Evil 4 VR Mode

Під час презентації показали VR-режим для ремейку Resident Evil 4. Дату релізу поки що не назвали. VR Mode буде безкоштовним доповненням, яке отримають усі власники гри. 

Arizona Sunshine 2

Анонсували продовження гри, для любителів кришити зомбі у VR-шоломі. Гра збереже свій гумор, і дасть змогу бити мертвяків руками інших мертв'яків. Вийде гра колись у 2023 році для PS VR2 та ПК (Steam). 

Crossfire: Sierra Squad

Франшиза Crossfire розширюється та прийде на PS VR2. Дата виходу поки що не оголошена. Шутер дозволить проходити поодинокі та кооперативні місії. 

Synapse

На презентації показали геймплей шутера Synapse. У ролику можна побачити кілька варіантів застосування суперздібностей головного героя. Реліз проекту очікується у липні 2023 року лише на PS5.

Marathon

Bungie представила тизер свого шутера із необхідністю виносити лут із поля бою. Marathon поки не має дати виходу. Шутер варто чекати на ПК (Steam), PS5 та Xbox Series.

Destiny 2: Фінальна форма

Також Bungie анонсувала власну конференцію з всесвіту Destiny 2, показавши тизер нового доповнення, в якому засвітився Кейд-6. Більше подробиць стане відомо після презентації 22 серпня 2023 року. 

Concord

Firewalk Studios представила тизер свого змагального шутера Concord. Ветерани розробки Destiny поки що не розкрили подробиць і не показали геймплей. Гра має вийти у 2024 році на ПК та PS5. 

Fairgame$

Автори Fairgame$ хочуть створити гру, яка дасть користувачам новий захоплюючий досвід у жанрі пограбувань. На презентації показали динамічний CGI-ролик. Поки що дати релізу у проекту немає. Гра розробляється для ПК та PS5. 

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.