Перейти к содержанию

Новости Кров, піт та стиль - що пишуть в оглядах Street Fighter 6


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Якою вийшла Street Fighter 6? Якщо вірити першим відгукам преси, у шостій частині Capcom виправила всі недоліки попередниці, а також забезпечила гру гарним сюжетом та зручною бойовою системою.

rssImage-138f658019b4e84c16089f5b77052938.jpeg

На момент написання нотатки у файтингу 92 бали на Metacritic (PS5-версія) та 91 бал на OpenCritic (рекомендують 98% критиків). Проект отримав похвалу за барвистий візуальний стиль, покращену бойову систему, свіжі механіки, великий набір контенту, а також за стабільне з'єднання в онлайн-матчах навіть на міжнародних серверах.

Однак у грі знайшлися й мінуси. Здебільшого вони пов'язані із новим режимом World Tour. Журналісти скаржаться на місії, що повторюються, просідання фреймрейту і різкі стрибки рівня складності.

Нижче зібрали висновки із трьох рецензій — з високою, середньою та низькою оцінками в рамках опублікованих оглядів.

TheGamer — 10/10

"Як файтинг Street Fighter 6 здебільшого бездоганна. Розкидані дрібні деталі ясно дають зрозуміти, що це проект для всіх, а не тільки для шанувальників жанру. Це сильна заява для серії, яка завжди здавалася хардкорнішою і недоступнішою, ніж інші. Незалежно від того, чи ви є новачком, який грає з сучасним управлінням, або ветераном зі спеціальним геймпадом, Street Fighter 6 здається найдоступнішим і гостинним файтингом, в який я коли-небудь грав. При цьому він жодного разу не жертвує своєю потенційною складністю та бойовим духом."

Джордж Фостер (Gearge Foster)

IGN — 9/10

"Street Fighter 6 - найкрученіша Street Fighter з випущених. Крім цього, у неї чудовий список із вісімнадцяти стартових персонажів, а нові механіки пожвавлюють формулу ведення бою віч-на-віч. Проект чудово справляється з усіма дрібницями, які роблять цей файтинг чудовим."

Мітчелл Зальцман (Mitchell Saltzman)

Eurogamer — 8/10

"Перед нами більше, ніж Street Fighter із сучасною моделлю управління, — це сучасний погляд на жанр. Вона доступна, прогресивна, а також щиро приймає всіх. Це соціальний файтинг, дурний і видовищний. І він справді дуже особливий."

Уеслі Йін -Пуль (Wesley Yin-Poole)

Реліз Street Fighter 6 вже буквально за рогом. Гра стартує 2 червня на ПК (Steam), PlayStation 4/5 та Xbox Series. .

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.