Перейти к содержанию

Новости Юрій Ловенталь вивчав поведінку людей із залежностями для Marvel's Spider-Man 2


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

У недавньому геймплейному трейлері Marvel's Spider-Man 2 показали Пітера Паркера у костюмі симбіота. Вже в ролику можна помітити, що супергерой поводиться більш агресивно під впливом інопланетного організму. За словами актора Юрія Ловенталя (Yuri Lowenthal), йому довелося скоригувати відіграш роль Павучка у сіквелі.

rssImage-97b3c511e17fe8cecb78d9d6e475f9a7.jpeg

Про це Ловенталь розповів під час фестивалю MomoCon 2023. Актор і співробітники Insomniac Games доклали багато зусиль, щоб підібрати правильне звучання для Паркера, що змінився. «Оскільки це виглядало потішно, коли я просто виригав лють», — зізнався актор. Також він поділився, що вивчав форми поведінки, характерні для людей із залежностями. Саме з таких проявів команда черпала натхнення.

"Ми приділили особливу увагу періодам, коли Павучок перебуває у своєму звичайному життєрадісному стані, і коли він зв'язується із симбіотом. Ви зможете відчути різні відтінки [в поведінці героя]. Частина з них вже показали у свіжому трейлері, але вам доведеться побачити набагато більше."

Юрій Ловенталь

Нагадаємо, Marvel's Spider-Man 2 випустять восени 2023-го лише на PlayStation 5. Якщо вірити акторові, він завершив роботу над озвученням свого персонажа ще у квітні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.