Перейти к содержанию

Новости Страшно непередбачувано і непередбачувано страшно — огляди Amnesia: The Bunker

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Завтра виходить Amnesia: The Bunker - хорор в антуражі Першої світової з аналогом Чужого з Alien: Isolation. Чи все вийшло у Frictional Games ? Погляньмо на оцінки: 78/100 (ПК-версія) на Metacritic і 76/100 на OpenCritic (рекомендують 70% оглядачів).

rssImage-a658b5ce6a49eeb06e4f320483507a52.jpeg

Косплей Чужого та рандомізоване розташування предметів зробили різноманітнішу звичну формулу ігор Frictional – журналісти відзначають високу реграбельність The Bunker. Однак студія трохи перемудрила з механіками, через що іноді вони перетягують ковдру на себе, знижуючи градус напруги від густої атмосфери та непередбачуваних пугалок.

Нижче — висновки з рецензій із різними оцінками.

PC Gamer — 93/100

"Незважаючи на всю напругу і страх, які викликає The Bunker, я вже хочу перепройти її. Виживання у поєднанні з випадковим розташуванням предметів і пасток робить кожен вихід із притулку непередбачуваним і лякаючим – незалежно від того, наскільки добре ви знайомі з грою.
Складність, небезпека і атмосфера, що давить, роблять The Bunker схожою на імерсивний симулятор. Освоюючи інструменти та відкриваючи приховані шляхи, я почував себе французьким Макгайвером. А за хвилину гасло світло, і я раптом перетворювався на переляканого маленького хлопчика, що спрямовує пістолет з єдиною кулею в тривожно гучну порожнечу знеструмленого коридору."

Тед Лічфілд (Ted Litchfield)

GameSpot — 8/10

"Враховуючи, що в The Bunker хочеться повернутися після титрів, це найреграбельніша гра серії. А завдяки неймовірній атмосфері, простору для творчості та метагейму інвентарю, що повністю покладають відповідальність за кожен успіх та невдачу на вас, The Bunker доводить, що Frictional все ще може запропонувати щось нове у жанрі хорору. Мені по-своєму подобаються всі ігри студії, але жодна не лякає мене так, як ця."

Марк Делані (Mark Delaney)

Shacknews — 6/10

"У The Bunker є багато цікавих ідей. Мені подобається сеттинг Першої світової війни як тло для хорор-історії — особливо те, як у неї вплетені технології тієї епохи. Однак, геймплейні елементи, покликані викликати напругу, здаються переускладненими. Мені часто доводилося битися з самою грою, через що у мене просто не було часу боятися — я був надто зайнятий, мружачись і смикаючи за шнур ліхтарика, щоб відчинити чергові двері. Жодна моторошна атмосфера не могла відвернути мене від цього заняття."

Лукас Уайт (Lucas White)

Amnesia: The Bunker вийде 6 червня на ПК (Steam, Epic Games Store, GOG), PlayStation та Xbox, включаючи Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.