Перейти к содержанию

Новости "Ми не говорили, що любимо грати в 30 fps" - DF про критику розбору Starfield

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Нещодавній спеціальний випуск подкасту Digital Foundry про Starfield викликав неоднозначну реакцію в Мережі. Багато хто звинуватив експертів у тому, що вони захищають рішення Bethesda щодо обмеження продуктивності консольної версії гри. Алекс Баталія (Alex Battaglia) та Джон Ліннеман (John Linneman) висловилися на захист своєї позиції. 

rssImage-2905f28cf39e1ab8be7fd9b8a517adde.png

"Я постійно розчаровуюсь, читаючи подібне. Якщо ми спробували пояснити ситуацію, це не означає, що її захищаємо. Ми спробували зрозуміти, чому було зроблено той чи інший вибір."

Джон Ліннеман

Той самий ролик про  Starfield.

"Є серйозні проблеми з тим, як люди розуміють наші відео. І я думаю, що це відбувається через фанів ігрових платформ. Подібну реакцію ми вже зустрічали після роликів про Marvel's Spider-Man та Halo Infinite. Якщо ми робимо відео, намагаючись пояснювати і розмірковувати про технічні аспекти гри, це не означає, що ми щось захищаємо.  
Розглядаючи Starfield, Джон і я просто говорили про те, які візуальні прийоми дозволили досягти тієї картинки, яку нам показали. Ми також обговорили, чому, на нашу думку, Bethesda реалістично дивиться на продуктивність свого проекту. Ми не говорили, що любимо грати в ігри з 30 кадрами на секунду.   
Єдині ігри, в які я хотів би пограти при 30 fps – ретро-проекти на ретро-залізі, та Starfield явно не входить до цього списку. Шкода, що доводиться це промовляти, адже це лежить у галузі базових знань про споживання інформації із сучасних медіа, які зазвичай засвоюються ще до вступу до університету."

Алекс Баталія 

Реліз Starfield намічено на 6 вересня. Проект буде доступний на ПК (SteamMicrosoft Store) і Xbox Series і з першого дня - у Game Pass. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.