Перейти к содержанию

Новости Помер Еміль Морель – творчий керівник Beyond Good & Evil 2

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У віці 40 років у інший світ відійшов Еміль Морель (Emile Morel) - гейм-дизайнер з Ubisoft і творчий керівник Beyond Good & Evil 2. Про його смерть повідомили близькі друзі та колеги в LinkedIn. Причина смерті фахівця не згадується.

rssImage-488ed940f65eab4a317c351a12039345.jpeg

Багато хто віддав данину поваги почившему в зворушливих записах. Колега Мореля по сиквелу Beyond Good & Evil Гебріель Шрегер (Gabrielle Shrager) назвала його дорогим серцю другом, з яким вони сміялися та плакали, а також разом пройшли через багато чого. «Еміль дуже пишався Beyond Good & Evil 2, космічними мавпами та своїми товаришами. Нам його не вистачатиме», — написала Габріель. Продюсер з Ubisoft Montpellier Грег Ермітан (Greg Hermittant) залишив таке послання:

"Спочивай з миром, мій дорогий Еміль Морель. Ти був добрим другом і партнером протягом усіх цих років в Ubisoft. Я вдячний, що мені випала можливість попрацювати з тобою над такими проектами.
Навіть у найважчі часи ти завжди залишався дбайливим і готовим підтримати — все через твій позитивний настрій. <…> Я сумуватиму за нашими жартами, а ти - за Beyond Good & Evil. Будь впевнений, ми продовжимо твою справу."

Морель пропрацював у Ubisoft майже 14 років. Свій шлях у компанії він почав як гейм-дизайнер і у складі Ubisoft Montpellier брав участь у виробництві Rayman Legends і Rayman Fiesta Run. На початку 2023 року фахівець отримав посаду творчого керівника Beyond Good & Evil 2. До того, як приєднатися до французького гіганта, Морель майже чотири роки працював у Eden Games, де приклав руку до ігор на кшталт Test Drive Unlimited та Alone in the Dark.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.