Перейти к содержанию

Новости "Тріумфальне повернення франшизи" - що пишуть в оглядах Jagged Alliance 3

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сьогодні виходить Jagged Alliance 3 – продовження класичної серії покрокових стратегій. Повернення вийшло досить вдалим, про що говорять оцінки: 81/100 на Metacritic та 82/100 на OpenCritic.

rssImage-c4e1f15ecd42cb6ce87f059dd23b5b41.jpeg

Рецензенти відзначають вивірений баланс, досить високу складність, цікаві побічні квести, пристойну графіку та якісний звук. Картину затьмарюють хіба деякі помилки, включаючи вильоти.

Нижче — висновки з оглядів із різними оцінками.

IGN — 9/10

"Jagged Alliance 3 - це майстерно зроблена, наповнена екшеном тактична феєрія, яка мені подобається від початку і до кінця. Божевільний гумор не завжди буває вдалим, мені він зазвичай не заходив. Проте здебільшого не заважає розповідати досить інтригуючу історію, не перевантажуючи розповідь.
Величезна різноманітність персонажів, створені вручну карти та цікаві завдання гарантують, що довга кампанія не набридне. А обмежена, але все ж таки досить гнучка прокачка найманців дозволяє сколотити загін мрії і грати майже так, як я хочеться, намагаючись зберегти всіх бійців живими в кожному бою.
Якщо ви добре знаєтеся на подібних іграх, вам, можливо, захочеться підвищити складність. Але у будь-якому випадку Jagged Alliance 3— це страшенно захоплююче проведення часу."

Ліана Хафер (Leana Hafer)

Wccftech — 8,5/10

"Jagged Alliance 3 знаменує довгоочікуване тріумфальне повернення франшизи, останнім безперечно видатним релізом якої стала Jagged Alliance 2 понад двадцять років тому.
Винятковий баланс на стратегічному та тактичному рівнях, повернення атрибутів та прогресу персонажів, система інвентарю, перки та багато іншого не дадуть вам сидіти склавши руки.
Haemimont Games створила гру, яка кидає виклик і тримає на гачку, змушуючи засиджуватися до пізньої ночі."

Кріс Рей (Chris Wray)

Gamepressure — 7,5/10

"Так що ж таке Jagged Alliance 3? Я вважаю, що це просто гарна гра. Вона неідеальна, але це, безумовно, надзвичайно вдале продовження легенди 1999 року. Якщо ви шанувальник Jagged Alliance 2, який скромно розраховував на осучаснену версію класики, третя частина виправдає ваші очікування.
Тим більше, все вказує на те, що гра не помре надто швидко — завдяки офіційній підтримці модів, вже відомої за приквелом. Мені не терпиться побачити, що вигадають гравці. Можливо, ми відвідаємо локації із попередніх частин серії? Хто знає, які ідеї втілить у життя співтовариство, все-таки уява безмежна.
Я впевнений в успіху Jagged Alliance 3. Особливо якщо розробники виправлять деякі прикрі баги."

Марчін Нік (Marcin Nic)

Jagged Alliance 3 стане доступна на ПК (SteamGOG).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.