Перейти к содержанию

Новости Дизайн-директор Starfield: тільки Тодд Говард може розповідати про гру

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Не терпиться дізнатися більше подробиць про Starfield? Можете не ставити запитання дизайн-директору Bethesda Game Studios Емілю Пальяруло (Emil Pagliarulo) - він ясно дав зрозуміти, що не має права відповідати на них.

rssImage-6a388bca5bd4db1909a055474425ed82.jpeg

У своєму твіттері Пальяруло заявив, що, за винятком фахівців з піару та маркетингу, говорити про Starfield може лише бос BGS Тодд Говард (Todd Howard):

"Розумію, шанувальники Starfield не це хочуть почути, але, здається, я маю дещо прояснити — ніхто, крім самого Тодда Говарда, не має права публічно розкривати інформацію про гру, що не вийшла. Це робота для наших піарників, маркетологів та ком'юніті-менеджерів.
Я знаю, що у вас накопичилося безліч питань. І мої розпливчасті повідомлення про гру вам нічого не говорять. Мені дуже лестить те, що ви чекаєте Starfield. У мене це у голові не вкладається. Мені правда боляче це визнавати, але я просто НЕ МОЖУ відповісти на 99% ваших питань."

Пальяруло наголосив, що якщо він порушить заборону, то може втратити роботу:

"Я не можу висловлювати думку про контент гри, не можу говорити про продуктивність, не можу обговорювати… ну, більшість тем. Я підписав договір про нерозголошення. Я професіонал. Не хочу, щоб мене звільнили ;) Але ваша підтримка для нас НАЙВАЖЛИВІШЕ. Ви зігріваєте мені душу – щодня. Найкращі. Фанати. В ІСТОРІЇ."

Starfield запуститься 6 вересня на ПК (Steam, Microsoft Store) і Xbox Series, включаючи Game Pass.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.