Перейти к содержанию

Новости Автор Prince of Persia вірить у The Lost Crown та ремейк The Sands of Time

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Минулого місяця Ubisoft анонсувала продовження Prince of Persia - платформер The Lost Crown. З цієї нагоди сайт TheGamer поспілкувався з батьком серії Джорданом Мекнером (Jordan Mechner). Нижче головне.

Одна з найяскравіших сторінок в історії Prince of Persia – трилогія The Sands of Time: для свого часу це були дуже видовищні 3D-екшени. Однак Мекнер згоден із рішенням студії Ubisoft Montpellier повернутися до коріння і зробити з «Принца» платформер — нішу дорогого блокбастера про сутички на мечах та паркур уже зайняла Assassin's Creed:

"Через 13 років я радий нарешті побачити нову Prince of Persia, тим більше від такої прекрасної команди, якій дали час і ресурси на створення глибокої, збалансованої та шалено цікавої гри. Вибір 2D-перспективи розумний з багатьох причин: одна з них це, звичайно, Assassin's Creed. Достатньо поглянути на AC Mirage, дія якої відбувається якраз у Персії, і стане ясно, що ще однієї AAA-грі про Персію з бюджетом на рівні AC ніяк не вистачило б місця. Шанувальники, які віддають перевагу PoP у реалістичному стилі, повинні зрозуміти, що тут і зараз The Lost Crown не може собі це дозволити."

У 2020 році в Мережі виявилися кадри з Prince of Persia: Redemption - скасованої екшен-адвенчури в дусі "Пісків часу". За словами Менера, за минулі 13 років Ubisoft зробила кілька спроб воскресити франшизу, і він приклав руку до деяких проектів. Розробник задоволений тим, що саме The Lost Crown дожила до пізніх етапів виробництва, — Мекнер дуже подобається творіння Ubisoft Montpellier.

Крім того, творець Prince of Persia висловився про злощасний ремейк The Sands of Time. У 2020-му публіка рознесла анонсуючий ролик у пух і порох, змусивши Ubisoft відкласти реліз новинки. Спочатку грою займалися індійські студії, проте потім керівництво дало проект монреальському підрозділу. На думку Мекнера, зміна авторів пішла ремейку на користь:

"Не знаю скільки напрацювань попередньої команди використовує (або може використовувати) Ubisoft Montreal. Але я точно знаю, що ця студія має багатий досвід створення AAA-проектів і вона отримала достатньо часу та ресурсів, щоб досягти куди вищої планки якості, ніж та, що була встановлена перед командою в Індії. Думаю, цей ремейк SoT сильно відрізнятиметься від того, що мало не вийшов у 2020 році. Сподіваюся, фанати Sands of Time вирішать, що очікування варте того."

Дебютний показ The Lost Crown теж зустріли в штики: далеко не всім глядачам сподобалися головний герой Саргон і спірне музичне супроводження — замість східних мотивів у трейлері звучить реп. Мекнер вважає, що негативні відгуки це абсолютно нормально:

"На мій погляд, суперечлива перша реакція шанувальників (одні зраділи, а інших зачепили деякі елементи), як не дивно, говорить про значущість серії. Обурення здається настільки бурхливим тому, що фан-база PoP така велика та різноманітна. На цей тизер-трейлер обрушилася енергія, накопичена за 13 років очікування та фантазій про те, якою могла б стати наступна PoP.
Коли ми говоримо «шанувальники Prine of Persia », мова йде про десятки мільйонів людей різного віку та гендерів; вони живуть по всьому світу і розмовляють різними мовами. Між ними не буде повної згоди. Жодна нова PoP не зможе догодити всім і одразу. Мені приємно, що шанувальники серії сповнені ентузіазму і так про неї переживають, а найбільше радію, коли вони ставляться один до одного з повагою.
В іграх франшизи ми зустріли щонайменше чотирьох різних протагоністів, і кожен із них по-своєму втілює в собі Принца — можливо, це герої з різних місць та епох. Вони не видають себе за одну людину. Саргон – новий персонаж. Якщо The Lost Crown виявиться цікавою грою з хорошим сюжетом, цілісним світом і захоплюючим геймплеєм, то гравці переймуться симпатією до Саргона, і він стане ще одним популярним героєм PoP."

Prince of Persia: The Lost Crown запуститься 18 січня 2024-го на ПК (Ubisoft StoreEGS), PlayStation, Xbox та Nintendo Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.