Перейти к содержанию

Новости Студію The Chinese Room залишив творчий директор Ден Пінчбек

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

The Chinese Room - британський колектив, що відзначився сюжетними іграми Dear Esther та Everybody's Gone to the Rapture. Співзасновник та творчий керівник компанії Ден Пінчбек (Dan Pinchbeck) попрощався з командою.

rssImage-b528faa8f404534738172ee3d3070056.jpeg

У своєму зверненні розробник заявив, що вирішив змінити обстановку та приділити більше часу творчості:

"Як і багато інших людей, під час пандемії ми втратили друзів та родичів, і ця втрата безперечно підштовхнула мене до рішення подивитися світ за стінами студії, якій я присвятив 15 років. Я довго розмірковував та обмірковував варіанти.
На мій погляд, усьому свій час — і зараз настав час спробувати щось нове. TCR - це студія з сотнями розробників, які працюють над кількома чудовими іграми. Настав час відійти від справ і знову зосередитися на творчому житті — подорожах, письменстві та творенні. Це була чудова пригода, а попереду на мене чекає новий розділ."

Ден Пінчбек заснував The Chinese Room у 2007 році спільно з композитором Джесікою Каррі (Jessica Curry). Та звільнилася 2015-го, пославшись на проблеми зі здоров'ям, натягнуті стосунки з видавцями та токсичність в ігровій індустрії. 2018-го холдинг Sumo Group придбав «Китайську кімнату» за неназвану суму.

У записі про звільнення Пінчбека співробітники The Chinese Room згадали, що колектив готує кілька проектів, які поєднують упор на «сильні та несподівані сюжети». До анонсу поки що дісталася лише одна гра — психологічний хорор Still Wakes the Deep, який розповідає про нафтовика, який бореться зі стихією в Північному морі. Хоррор стартує на початку 2024 року на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.