Перейти к содержанию

Новости Дві з половиною години геймплей The Crew Motorfest і нові прев'ю

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ubisoft провела захід для журналістів та блогерів, де дала спробувати нову гонку The Crew Motorfest. 

rssImage-a8e947d7040f2d029acc2ea2d5c670be.jpeg

Автор YouTube-каналу Rubhen925 виклав весь ігровий процес із демонстрації, який розробники дозволили йому записати. Без коментарів блогер демонструє меню створення персонажа, зав'язку сюжету, гонки нічним містом, заїзди з бездоріжжя, змагання болідів та суперкарів та інші активності. 

Ще в ролику можна побачити механіку перемикання між катером, автомобілем та літаком. Також демонструється меню кастомізації транспортних засобів. Любителі дріфту та японської культури будуть раді, що майже зі старту гравцям буде доступний плейлист присвячений машинам, створеним у Країні сонця, що сходить. 

Також журналісти випустили нові прев'ю та враження від гри після демонстрації на заході:

"Я був приємно вражений після того, як зіграв у свої перші кілька подій і фінішував першим у кожному з них, гра помітила це і запропонувала підвищити навичку ШІ на сходинку вище. Я погодився і продовжував перемагати. Гра знову пропонувала підвищувати складність, доки не помітила, що я став набагато менш результативним. Тоді я отримав можливість трохи відкотити зміни назад."

Стівен Імпсон (Steven Impson), Press Start

01010.vk57x2k.thumb.png.2f571d7d4513ea086a5978ef25be7668.png

"Якщо ви нещодавно грали в Forza Horizon від Playground Games, Motorfest здасться вам схожим, можливо, навіть занадто схожим. Я завершив близько трьох гонок у кожному плейлисті і відчув одне й те саме — тематика та увага до історії та культури спочатку захоплюють, але не заглиблюються достатньо, щоб підтримувати інтерес. Але поки що це тільки перше враження, тому я не хочу давати остаточну думку про ці плейлисти і про те, як вони прославляють окремі автомобільні культури."

Веслі  Леблан, Game Informer

01011.Ksat2qs.thumb.png.7b87476a3f26d323b8e395903f926bdc.png

"Острів Оаху виглядає фантастично, пропонуючи чудову суміш пейзажів, які повністю виправдовують очікування від відвідування Гаваїв. Тут є міста та густі ліси, величезні вулканічні гори та ідилічні пляжі. Я ніколи там не був наживо, але впевнений, що Ubisoft Ivory Tower злегка змінила острів для геймплею. Але я впевнений, що гравцям буде цікаво досліджувати місцевий світ і вони з насолодою будуть мчати місцевими трасами."

Стефан Л. (Stefan L.), The Sixth Axis

Реліз The Crew Motorfest очікується 14 вересня на ПК (Epic Games StoreUbisoft Store), PlayStation, Xbox та Luna. 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.