Перейти к содержанию

Новости Від висадки на Марс до Колоніальної війни – хронологія Starfield

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Нещодавно розробники Starfield опублікували на сайті проекту офіційну хронологію подій. Місцевий лор прописаний від 2050-го до 2330-го, коли починається сюжет гри.

rssImage-6f94194f8b63cafd786f9dd3df59c9b5.jpeg

Нагадаємо, кілька ключових організацій, про які вже розповідали розробники. Сузір'я - об'єднання вчених та різношерстих фахівців, що займається вивченням космосу та таємничих артефактів. Гравець Starfield за замовчуванням стає членом Сузір'я на початку сюжету.

Об'єднані Колонії та Співдружність Вільних Зірок — дві держави, вплив яких поширюється одразу на кілька зоряних систем. Відносини між ними завжди напружені. Літочислення в Starfield ведеться так само, як і в реальному світі - від Різдва Христового.

Хронологія

• 2050 рік. Перше висадження людей на Марсі. До 2100 людство обживається в космосі.
  • 2156 рік. Люди прибувають у систему Альфа Центавра (4,37 світлових років Землі).
  • 2159 рік. Люди засновують державу Об'єднані Колонії.
  • 2160 рік. Заснування міста Нова Атлантида. Місто стає офіційною столицею Об'єднаних Колоній у 2161 році.
  • 2167 рік. Соломон Коу колонізує систему Шайєнн і відкриває там перше поселення Акіла-Сіті.
  • 2188 рік. Коу пропонує системі Волія укласти новий союз із Шайєнн — Співдружність Вільних Зірок. Співдружність офіційно формується у 2189 році.

01114.odt7kGH.thumb.png.4e96e1f6b0618886b82414319e9c7004.png

01115.fnT8D2K.thumb.png.e0060ff4aee0a7c8927eed711a8e5df6.png

01116.F51HbHq.thumb.png.8cc048a52ddc03a05b78bf832364fd26.png

01117.0laoycD.thumb.png.9486140c5abbfced7c3cef5f38d77aa6.png

• 2194 рік. Об'єднані Колонії розміщують на орбіті планети Дерпала у системі Наріон зоряну станцію «Клініка». Незалежні жителі Наріона розцінюють ці дії Об'єднаних Колоній як спробу розширити свої кордони та вимагають прибрати «Клініку». Отримавши відмову, жителі Наріона проводять референдум та приєднуються до Співдружності Вільних Зірок, яка у 2195 році оголошує мобілізацію для оборони системи.
  • 2196 рік. У відповідь на оголошену Співдружністю мобілізацію Об'єднані Колонії вводять у систему Наріон свій флот. Співдружність відповідає тим самим. Починається Наріонська війна.
  • 2216 рік. Наріонська війна, що триває, викликає все більше несхвалення населення. Нарешті, в 2216 році Об'єднані Колонії та Співдружність Вільних Зірок підписують Наріонську угоду, покликану поставити крапку в конфлікті. У ньому закріплено термін «Освоєні системи».
  • 2221 рік. Засновано елітну службу правопорядку «Рейнджери Вільних Зірок», яка працює на благо всіх громадян Співдружності Вільних Зірок.

01118.yTLuX7I.thumb.jpg.65146df22b253706ad8687a0ad0953b9.jpg

Нова Атлантида.
  • 2275 рік. Себастіан Бенкс засновує Сузір'я. Першими до його лав вступають: Хлоя Бао, авторитетний вчений-фізик, Ейжа Мамаса, протеже Себастіана і наймолодша учасниця групи, Дарій Андріс, ботанік, що спеціалізується на інопланетній флорі, Бернадетт Лоран, багата спадкоємиця та авантюристка, Еверадо Кадрі Тома, біолог та лікар. У Новій Атлантиді побудовано Ложу, яка служитиме штабом Сузір'я протягом багатьох поколінь.
  • 2305 рік. Барретт вступає до Сузір'я.
  • 2307 рік. Співдружність Вільних Зірок починає займатися сільським господарством на планеті Веста у системі Лунара. У 2308 році Об'єднані Колонії заявляють, що заснувавши колонію в четвертій зоряній системі, Співдружність порушила умови Наріонського договору. Дипломатичні переговори зриваються, і Об'єднані Колонії починають облогу Вести, знищуючи всіх захисників планети, що залишилися (і знову прибули). Ця подія стає офіційним початком Колоніальної війни.
  • 2310 рік. Сузір'я отримує у своє розпорядження перший артефакт і відправляє його на зберігання архіву.
  • 2311 рік. Після кількох років битв Колоніальна війна завершується битвою за Шайєнн: використовуючи тактику швидких ударів, флотилія цивільних та військових судів Співдружності Вільних Зірок знищує основні кораблі Колоніального флоту.
  • 2315 рік. У відповідь використання Співдружністю в Колоніальній війні цивільних кораблів з'являється Авангард Об'єднаних Колоній. Це власний цивільний флот Об'єднаних Колоній, у складі якого перебувають громадяни та його особисті кораблі; ці люди дають клятву захищати Об'єднані Колонії та їхні інтереси. Вищою нагородою за цю службу є громадянство Об'єднаних колоній.

01119.NDL1qXO.thumb.png.9898b16d98e91eed6d4e4c6105d7acbd.png

Сара Морган.
  • 2319 рік. Сара Морган стає наймолодшим керівником Корпусу навігаторів Об'єднаних Колоній, але ненадовго вже 2320 року цей підрозділ закривається. Втративши роботу, але не втративши бажання використовувати отримані знання на практиці, Морган вступає до Сузір'я.
  • 2321 рік. Уолтер Страуд, співвласник корпорації Stroud-Eklund, одного з найбільших виробників кораблів в Освоєних системах, вступає до Сузір'я та стає його основним спонсором.
  • 2322 рік. Володимир Салль, колишній пірат Багрової флотилії, вступає до Сузір'я.
  • 2325 рік. Сара Морган стає виконувачем обов'язків голови Сузір'я.
  • 2325 рік. До Сузір'я вступає теолог Маттео Хатрі.
  • 2326 рік. Барретт знаходить перший артефакт в архіві Сузір'я і усвідомлює його важливість.
  • 2326 рік. Після кількох місяців листування з Сарою Морган запрошення вступити до Сузір'я отримує талановитий молодий вчений Ноель.
  • 2327 рік. До Сузір'я вступають рейнджер Вільних Зірок Сем Коу та його дочка Кора.
  • 2328 рік. У Сузір'я вступає Андреа.
  • 2328 рік. Барретт переконує колег зі Сузір'я купити зоряну станцію L-868 і переобладнати її в сканер далекого космосу, який отримав назву «Око».
  • 2330 рік. Початок подій Starfield.

Більше про  Starfield фанати зможуть дізнатися під час майбутньої виставки Gamescom 2023. Реліз гри заплановано на 6 вересня. Платформи - ПК (SteamMicrosoft Store) і Xbox Series.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.