Перейти к содержанию

Новости "Білл Клінтон хоче пограти в GTAVI" - церемонію відкриття gamescom перервав сторонній


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Під час The Game Awards 2022 на сцену разом із колективом FromSoftware пробрався підліток, який наговорив нісенітниці на величезну аудиторію. Здається, у нього знайшлися послідовники - схожа ситуація відбулася на минулій церемонії відкриття gamescom.

rssImage-88359f0b9cb8d4779efc9c750f6e1640.jpeg

Нагадаємо, у грудні Матан Евен (Matan Even) заявив, що присвячує отриману Elden Ring нагороду «свого реформованого ортодоксального рабина Білла Клінтона (Bill Clinton)». Новий «вторженець» теж згадав колишнього президента США, але приплів його ім'я до іншої гри: «Білл Клінтон хоче пограти в GTAVI!» Сторонній юнак довго переслідував Джеффа Кілі (Geoff Keighley) і повторював одну й ту саму фразу, поки його не вивели зі сцени.

"Я розчарований. Це особливий вечір для великої кількості розробників, тому сумно бачити, що хтось поводиться таким чином."

Джефф Кілі відразу після інциденту

У Мережі на появу наслідувача відреагували не так бурхливо. Деякі зазначили, що для події необхідна краща охорона. «У хлопця була сила-силенна часу, щоб зробити все що завгодно. Вам ще пощастило, що він лише хотів поговорити про Білла Клінтона, що грає в GTAVI, лол», - поділився користувач YooHoodY.

Наступного дня глава gamescom Крістіан Баур (Christian Baur) пояснив, що безпека учасників та відвідувачів виставки стоїть на чільному місці, а співробітники служби охорони були готові до раптового виходу сторонніх людей на сцену.

"Добре, що в результаті все обійшлося, тому що людина збиралася просто зробити дурницю. Але, природно, якби хтось спробував зробити те саме з недобрими намірами, це був би великий ризик. <…> Маю уточнити, що охоронці спрацювали за планом і так, як і належить. Ми постійно намагаємося знайти правильний баланс, тому що не хочемо будувати бар'єри між аудиторією та контентом. Але водночас ми маємо намір забезпечити людям безпеку."

Крістіан Баур

Керівник уточнив, що цей «вторженець» вже виступав з вимогою випустити шосту GTA у прямому ефірі на німецькому телебаченні.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.