Перейти к содержанию

Новости Чудовий триб'ют класичним JRPG - огляди Sea of ​​Stars

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сьогодні виходить Sea of Stars - покрокова ретро-RPG від авторів The Messenger. Судячи з перших оцінок, вона може стати однією з найкращих ігор року: 89/100 (ПК-версія) на Metacritic та 95/100 на OpenCritic (рекомендують 100% оглядачів).

rssImage-9597ee7bf1853aeef1601e3f374afe8d.jpeg

За словами журналістів, студія Sabotage не просто черпала натхнення з класичних рольових ігор 90-x, а й намагалася зрозуміти, чим вони були такі гарні. І в неї вийшло! Єдиний більш-менш серйозний недолік — це непогана, але все ж таки не надто глибока бойова система. Однак його з лишком викуповує все інше, включаючи сюжет, саундтрек та графіку.

Нижче — висновки з трьох рецензій із різними оцінками.

God is a Geek — 10/10

"У Sea of Stars дуже складно знайти щось погане - хіба що перші кілька годин нові здібності з'являються недостатньо часто, як на мене. Мені все одно було вкрай цікаво проходити вступ (я розумію, що повільніший темп потрібен, щоб звикнути до бойової системи та таймінгу), але я очікував, що гра розжене швидше.
Sea of Stars - одна з найкращих RPG, в які я коли-небудь грав. Розробники взяли найкраще з інших ігор жанру та зробили все ще краще. Бої захоплюють від початку до кінця, персонажі дуже чарівні, а графіка і звук неймовірні. Зараз багато хороших релізів, але у вас просто немає виправдань, щоб не зіграти в цю знакову RPG якнайшвидше."

Лайл Карр (Lyle Carr)

GamesRadar+ — 4,5/5

"Приємно усвідомлювати, що Sabotage не просто імітує класичні JRPG 90-х, а й прагне зрозуміти їхню суть. Місцева ностальгія не здається безпричинною і цинічною — натомість вона поєднує розрізнені посилання з оригінальними ідеями в єдине ціле.
Трохи засмучує, що покрокові битви та інші системи не відрізняються особливою глибиною. Однак неймовірна якість піксельної картинки, саундтреку, дизайну локацій, персонажів та сюжету гарантують, що Sea of Stars залишиться чудовою грою до самого кінця."

Джон Бейлз (Jon Bailes)

IGN — 8/10

"Sea of Stars - відмінний RPG-триб'ют, в якому зібрано багато кращих елементів з класики 90-х, включаючи Chrono Trigger, Final Fantasy VI і навіть Star Ocean: The Second Story. Тому справедливо буде сказати, що світ, графічний стиль та механіки тут не зовсім оригінальні. Але в 30-годинній кампанії досить багато цікавих поворотів, щоб гра була захоплююча сама собою. Це не просто привід ностальгії.
З бойової системою спочатку можливо нелегко впоратися. І як тільки ви в ній розберетеся, битви будуть цікавими лише доти, доки не стануть трохи репетативними через обмежену кастомізацію.
«Бойовка» компенсується сильним саундтреком, чарівним сюжетом, а також великою кількістю цікавих локацій та битв із босами. Все це робить Sea of Stars гідною подорожжю."

Габріель Мосс (Gabriel Moss)

Sea of Stars вийде 29 серпня на ПК (Steam, Microsoft Store), PlayStation, Xbox та Switch, включаючи Game Pass та PS Plus (Extra/Premium).

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.