Перейти к содержанию

Новости Nintendo оголосила, хто стане новим голосом Маріо та Луїджі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Інтернет досить довго ворожив, кому ж дістанеться роль вусатих водопровідників після Чарльза Мартіна (Charles Martinet). Датамайнери вказували на одного актора, але насправді Маріо та Луїджі в майбутніх іграх Nintendo озвучуватиме інша людина — Кевін Афгані (Kevin Afghani).

rssImage-53547806c10a39080fbbcb529c65d834.jpeg

Напередодні «Велика N» підтвердила цю інформацію, а сам Афгані опублікував відповідний пост в екс-твіттері: «Я неймовірно пишаюся, що озвучив Маріо та Луїджі у Super Mario Bros. Wonder. Дякую Nintendo за запрошення відвідати Квіткове королівство!»

Послужний список у Кевіна є досить скромним. Найвідомішою грою, над якою він працював, стала Genshin Impact. У ній він зобразив ворона на ім'я «Арнольд Спитай-мене-як-добатися». Цього другорядного персонажа у проекті ви більше не зустрінете, оскільки він був частиною обмеженої за часом події.

Оцінити роботу Афгані гравці зможуть уже 20 жовтня - цього дня на Nintendo Switch виходить Super Mario Bros. Wonder. Спочатку Nintendo не планувала анонсувати нового актора до релізу тайтлу. Натомість вона хотіла, щоб люди дізналися ім'я в титрах після проходження. Не виключено, що компанія змінила свою позицію після хвилі чуток та домислів від спільноти.

Що стосується Чарльза Мартіне, тепер він став «амбасадором Маріо», хоча й не до кінця розуміє, в чому саме полягає його посада. Про те, що актор не озвучить водопровідника у майбутньому проекті, Nintendo повідомила влітку 2023-го. Мартіне був голосом Маріо та ряду інших персонажів ігор «Великий N» протягом майже 30 років.

Приклад озвучення від Кевіна Афгані (ворон Арнольд) Genshin Impact.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.