Перейти к содержанию

Новости Третя найкраща гра року – оцінки Super Mario Bros. Wonder

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У мережі почали з'являтися огляди Super Mario Bros. Wonder — нова частина в основній лінійці «Маріо». Судячи з відгуків, Nintendo знову не підвела фанатів - Wonder відразу увійшла до списку найкращих релізів 2023-го.

rssImage-245bf78a4a7ec7bb3f61997704ddc64c.jpeg

Статистика Wonder на момент написання новини:

• Середня оцінка - 92/100.
  • Гру рекомендують 97% критиків.
  • Усього враховано 39 рецензій.

За даними OpenCritic виходить, що Super Mario Bros. Wonder знаходиться на третьому місці за оцінками серед нових релізів 2023 року. Фактично на четвертому, але чи вважати Metroid Prime Remastered новим релізом – питання відкрите .

Топ 2023-го зараз виглядає так (може злегка помінятися з часом, тому що огляди Wonder ще «добігають»):

1. Baldur’s Gate 3.
  2. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.
  3. Metroid Prime Remastered.
  4. Super Mario Bros. Wonder.
  5. Videoverse.
  6. Resident Evil 4.
  7. Tents and Trees.
  8. Street Fighter 6.
  9. Marvel’s Spider-Man 2.
  10. 8-Bit Adventures 2.

Зазначимо, що OpenCritic не соромиться виводити в топ навіть ті ігри, які мають мало відгуків. Так у десятку найкращих потрапила, наприклад, 8-Bit Adventures 2 – у неї лише п'ять рецензій.

Що пишуть у оглядах Wonder?

Ми вибрали висновки з трьох матеріалів - з найвищою оцінкою, з менш високою і з найнижчою серед врахованих відгуків на OpenCritic.

Digital Spy (3,5/5)

"Wonder занадто розрізнена, щоб вважатися класикою, і часто не використовує своїх найкращих ідей на повну котушку. Такий розсіяний підхід і надто велику ставку на «гімміки» варто трохи приборкати, щоб нова гра про Маріо відчувалася цілісною пригодою, а не набором безладних рівнів.
Це гра, яка намагається пробудити почуття першовідкриття за кожним можливим кутом, але в гонитві за цим втрачає елемент дива досить швидко.
У підсумку найсильніші моменти Wonder — коли гра бере перепочинок і дозволяє собі витратити час на підготовку моменту, водночас пропонуючи геймплею платформінгу говорити за себе."

Digital Trends (4/5)

"Коли я думаю про такі успішні ігри, то виникає бажання, щоб Nintendo перенесла всі ідеї звідси до своєї наступної 2D-гри про Маріо. І тут мені доводиться себе смикати.

Моменти, коли Super Mario Bros. Wonder найсильніше схожа на гру про Маріо, - це, що іронічно, моменти, коли вона намагається бути не схожою на гру про Маріо. У цих непередбачуваних епізодах я раптово дерся по стінах рівня з камерою зверху або пролітаю крізь хмари — і ніби повертаюся до минулого, до вітальні свого друга. Я ніби знову дитина, яка вперше знайомиться із Super Mario Bros. 3 і роззявляє рот від подиву на кожному новому секреті.

Super Mario Bros. Wonder особлива, тому що не схожа на всі інші ігри про Маріо. І я сподіваюся, що так і залишиться."

Metro GameCentral (10/10)

"Зрештою, у Super Mario Bros. Wonder один по-справжньому серйозний мінус - колись вона закінчується (хоча в ній багато ендгейм-контенту та реграбельності, особливо в мультиплеєрі). Вона абсолютно точно заслуговує на те, щоб говорити про неї з таким же придихом, як про  Super Mario Bros. 3 і  Super Mario World. Це приголомшливий рівень уяви, ідеально вивірені ігрові механіки та старий добрий сюрреалізм від Nintendo.

Незважаючи на те, що це чергова частина майже 40-річної франшизи, найбільше досягнення гри в тому, що ви ніколи не вгадаєте, що станеться далі, і залишитеся в захопленні, коли зустрінете нову ситуацію. Super Mario Bros. Wonder абсолютно прекрасна від початку і до кінця і одне з кращих творів в історії Nintendo."

Реліз Super Mario Bros. Wonder відбудеться цієї п'ятниці, 20 жовтня, ексклюзивно на Nintendo Switch.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.