Перейти к содержанию

Новости На TGA 2023 не збільшать кількість номінантів на «Гру року», якщо вірити Джеффу Кілі

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Ведучий та продюсер церемонії The Game Awards Джефф Кілі (Geoff Keighley) став гостем подкасту The Fourth Curtain. Там він розповів про початок своєї кар'єри, а також торкнувся майбутньої TGA. Зважаючи на все, у 2023 році кількість номінантів на звання «Гра року» не зміниться.

rssImage-e620c8f995fc49c10adfcbf4f6bf3ffb.jpeg

"У 2014 році я вирішив вкласти всі свої гроші у створення нової церемонії нагородження у сфері відеоігор", - почав Кілі. Він пояснив, що багато з його витворів створено за потребою. TGA стала відповіддю на згасаючу премію Video Game Awards від компанії Spike, а Summer Game Fest прийшла на заміну згасаючій E3. Багато людей в індустрії привітали рішення Джефа створити нову нагороду. Серед них був і один із засновників Rockstar Сем Хаузер (Sam Houser).

Кілі розповів, що підготовка до The Game Awards – досить тривалий та ресурсомісткий процес. Ведучий витрачає багато часу, щоб відібрати найкращі ігри та трейлери, а також пробує багато з цифрових розваг особисто. Крім того, він разом з командою планує повернути нагороду за кращий контент користувача.

Щодо «Гри року», Кілі зазначив, що у 2023 році намічається серйозне протистояння. Кандидатів на це звання накопичилося чимало, і це дуже тішить Джеффа.

"Як продюсеру мені подобається ситуація, коли виграти може будь-хто. Це створює ажіотаж, а в Інтернеті, я впевнений, все одно буде багато галасу незалежно від переможця. У листопаді ж вибухне драма через ігри, які не здобули номінацію."

Джефф Кілі

Якщо минулого року перемогу Elden Ring передбачити було досить легко, навіть незважаючи на сусідство з God of War: Ragnarök, то майбутня TGA читається не так ясно. На думку продюсера, є як мінімум три чи чотири гри, які можуть забрати статуетку 2023-го. «У нас шість номінантів і серед них немає явного лідера», — сказав Кілі, чим опосередковано підтвердив кількість кандидатів у категорії «Гра року», що залишилася колишнім. Раніше в Мережі висунули припущення, що організатори TGA можуть розширити перелік, оскільки 2023 порадував безліч відмінних проектів.

Також під час розмови Джефф Кілі розповів про своє минуле. Наприклад, у підлітковому віці він був тестувальником Sierra. Кілі міг стати юристом, проте закинув навчання. Крім того, шоумен давно хоче зняти документальний фільм про розробку відеоігор, але розуміє, що це завдання не з легких.

Вже десята церемонія вручення нагород The Game Awards відбудеться 7 грудня. Список номінантів опублікують у середині листопада. Тим часом свій шорт-лист оприлюднили організатори Golden Joystick Awards – найбільше статуеток можуть отримати Baldur's Gate III та The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Золоті джойстики почнуть роздавати 10 листопада.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Надеюсь что Armored Core 6 появится в списке, и возмёт какую- то из номинаций, для меня это однозначно игра года, прошёл два раза, вот думаю на пла тину пойти в ней! Игра имеет три концовки, и что характерно, каждое новое прохождение добавляются новые миссии, в связи с изменением событий. Наиграться в эту игру от Фромов невозможно, геймплей просто уходит на золото, настолько приятно управлять Мехом, и стрелять из разного оружия уничтожая других роботов, да, сюжет в игре в Фромовском стиле, не Голливуд, но атмосфера и геймплей- моё почтение!! И кстати, это моя первая игра по Armored Core, Я вообще такое никогда не любил.

Изменено пользователем Styler (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.