Перейти к содержанию

Новости Ubisoft легко дозволила все це безумство - інтерв'ю зі творцем Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Netflix нещодавно випустила аніме, засноване на персонажах з ігор Ubisoft. У Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix крім титульного персонажа можна побачити Пейгана Міна (Far Cry 4), Джейд і Пей'Джа (Beyond Good & Evil), Реймана і не тільки. Серіал повною мірою відпрацьовує рейтинг 18+ і демонструє насильство, наркотики та похмуру антиутопію.

rssImage-6a43d97f302f7026fd0d2b7a1c59cc31.png

Шоураннер проекту Аді Шанкар (Adi Shankar) відповів на запитання видання IGN, про те, як йому на думку прийшов такий божевільний коктейль із персонажів та сюжетних поворотів.

Нижче текст складається із суцільних спойлерів, тому відкривайте його лише після перегляду серіалу. У першому сезоні лише шість епізодів, де кожен триває трохи більше 20 хвилин.

Спойлер
01444.hdHGYxg.thumb.jpg.f5bb566672e9bd6e7f3e8cc0760064c8.jpg
  • Шанкара запитали, чи легко Ubisoft дозволяла змінювати персонажів їхніх ігор і показувати їх, можливо, не в найвигіднішому світлі.
"Один із власників Ubisoft фактично приходив разом зі мною на кожну зустріч, де приймалися рішення щодо шоу. Все, що він робив, це сидів поруч і говорив: «Так, він може зробити це. Так, ми це дозволимо». Тому що багато моментів виходять за звичні рамки і так, всій команді було комфортніше, що нашу ідею не відбракують."
  • У героя сімейних ігор Реймана досить похмура особиста лінія у серіалі. Спочатку він представлений, як обличчя місцевої пропаганди, який не проти випити та занюхнути зі спини дівчини. А до фіналу герой взагалі бере собі ім'я Рамон і вершить правосуддя з двома Томмі-ганами. А місцевий представник Assassin's Creed — жаба, що говорить.
"Коли я почав працювати, то у мене перед очима з'явилося близько 10 картинок того, як має виглядати цей проект. На одному з цих зображень був Рейман із двома Томмі-ганами. […] Щодо жаб, вони просто круті розумієте? Всі дивляться на них, як на щось зрозуміле. Розумієте, про що я? А звідки вони узялися взагалі? Я думаю, що якщо завтра на Землю прилетять інопланетяни, вони можуть виглядати як жаби. І люди скажуть: «Блін, а тепер все ясно». Я реально вірю, що вони прибульці. Тому жаби такі божевільні. Ви взагалі знаєте, як до них ставилися у давнину? Так, я годинами можу говорити про жаб."
01445.Yjuj8iI.thumb.png.0ce49041c73abe7dd5461e2246f97198.png

01446.7LbK0Je.thumb.png.418f44e5cc27e5aa567d42b91776bb9e.png

• Один із найнесподіваніших сюжетних поворотів серіалу — розкриття особи стражниці. Усю першу половину серіалу ім'я керівника загону головних героїв не називається, а потім ми дізнаємося, що вона – дочка Сема Фішера (Splinter Cell) на ім'я Сара. Вона ж винна у заточені місцевого революціонера Маркуса Холлоуея ( Watch Dogs 2 ). У Шанкара запитали, чи є в Сарі щось добре?
"Цей персонаж має дуже сильну душевну травму. З дитинства ця дівчина живе з почуттям провини у душі. Я сподіваюся, що глядачі це відчують. Які б речі вона не творила, вона має внутрішню логіку, є причина, через яку вона робить те, що робить. Образ її дій продиктований реалістичним психологізмом, закладеним у персонажа. І так, вона завжди замислювалася, як дочка Сема Фішера."
  • Творці не пощадили журналістку Джейд із Beyond Good & Evil. Дівчина гине у першій половині серіалу на очах свого дядька. І ніби цього мало, голову героїні підірвали. Шанкару було важко створити такий поворот.
"Так, це було похмуро. У якомусь сенсі, адже я лише записую на папір те, що відбувається в моїй голові. Там розігрується історія, а я її просто фіксую. Тож мені було важко це пережити. Я сумував. Для мене це була реальна подія. Є щось у цьому… у нездатності провести межу між реальністю та вигадкою. Я маю на увазі, що в цьому світі може статися взагалі все, що завгодно. Ніхто не застрахований."

В інтерв'ю Аді також розповів, що у вигаданому світі існують і інші персонажі з ігор Ubisoft. Шоураннер буде радий повернутись до цього проекту, якщо шоу продовжать на другий сезон. У сцені після титрів навіть є натяк на продовження.

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.