Перейти к содержанию

Новости Стрімер витратив на неможливе проходження Fallout 4 майже три роки

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

У Мережі розлітається історія про досягнення стрімера з ніком Vrexia. Контентмейкеру вдалося пройти Fallout 4 на 100%, не отримуючи шкоди і слідуючи безліч інших божевільних обмежень.

Журналіст із PC Gamer поговорив з Vrexia, щоб дізнатися подробиці цього довгого челенджу. Але для початку варто перерахувати ті умови та обмеження, які були обрані для, мабуть, найхардкорнішого забігу Fallout 4 в історії.

01479.Ys0wGfp.thumb.png.e1fa5eca46a795bf77e26dc9514a6e0b.png

Персонаж стрімера.

Умови челенджу

• Пройти гру на 100% з усіма DLC. Тобто стример мав виконати 148 квестів, знайти 131 журнал, зібрати 20 фігурок Волт-бою, відкрити всі рецепти Ньюка-коли тощо.
  • Зробити це потрібно з модом на максимальну шкоду від будь-якого джерела. Одна куля — смерть, упав з каменю — смерть, упустив зі столу мікроскоп на ногу — смерть.
  • Жодного «сейвлоад». Якщо персонаж помер, потрібно спочатку починати все проходження.
  • Заборона на використання броні та зброї з легендарними властивостями.
  • Жодної медицини, крім антибіотиків — вони знімають ефекти хвороб.
  • Не можна знижувати рівень радіації, що скорочує максимальну кількість здоров'я.
  • Не можна використовувати VATS та силову броню. Також будь-який одяг має бути без броні. Дозволялося використовувати лише костюми, що збільшують витривалість.

Також було додано незначні винятки із правил. Наприклад, у рамках лінійки квестів про Срібний плащ довелося ненадовго приміряти легендарні предмети. А якщо гра обнуляла рівень радіаційного зараження персонажа, то стрімер швидко повертав усе, як було.

Смерть від мікроскопа.

Результат

Пройти гру, не отримуючи втрат, — завдання саме по собі непросте, а з усіма вищеописаними обмеженнями — майже неможливе. Регулярно Vrexia помирав просто від багів — його могло трохи підкинути в повітря під час прицілювання, після чого персонаж гинув, отримавши шкоду від падіння. Іноді на голову героя падали тіла вже вбитих ворогів, обнуляючи проходження. Одного разу Vrexia зазнав невдачі, коли челендж вже був виконаний на 99,5%.

"Та я програв у самому кінці, але на тому ж стримі, одразу почав новий забіг. Глядачі сприйняли це набагато важче за мене. Мені ж було приємно дійти так далеко. Остання місія – найскладніша."

Vrexia

А тут стрімера вбив мертвий скорпіон-десантник.

Додамо, що Vrexia у проходженні вибрав кінцівку Інституту, яка складніша за інші. У результаті стример зробив 415 спроб. З перервами у нього пішло на це 2 роки та 7 місяців, у грі він провів майже 2 тисячі годин заради цього челенджу. Загалом у стрімера награно у Fallout 4 близько 13 тисяч годин.

Фінал забігу.

Фінальна спроба зайняла 52 години та 20 хвилин. Стрімер переважно використовував стелс-механіки, щоб проходити битви, а коли була можливість підготуватися до бою, заздалегідь розставляв міни та пастки. Чат трансляції вибухнув, коли Vrexia завершив місію «Корабельна аварія», після неї залишався лише короткий розмовний сегмент, тому всі почали святкувати заздалегідь перемогу.

"Я просто втратив мову, коли зміг зробити це. Все починалося, як дурний челендж, нічого особливого, але мені сподобалося. А потім цей чарівний момент, коли бачиш реакцію глядачів у чаті. Час від часу я ще гратиму в Fallout 4, але поки вистачить. Я дуже люблю ретро-ігри і думаю далі запустити челендж пов'язаний із цією тематикою."

Vrexia

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Тут був челендж просто пройти цю гру, який я не виконав😂, а чувак зовсім хворий таке творити, та й таке…))

:palcy:       HEAVY METAL      :palcy:                                                   

@Ragnar Lodbrok Четверка довольно таки не плохая, главное по меньше слушать Престона, на счет того, что какому-то поселению нужна помощь biggrin

2530327.png

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.