Перейти к содержанию

Новости "Far Cry з синіми людьми" - головне з прев'ю Avatar: Frontiers of Pandora


Новостник

Рекомендуемые сообщения

  • Новостник

Ubisoft взяла кількох представників медіа і дала їм демоверсію Avatar: Frontiers of Pandora - екшену у відкритому світі від студії-творця The Division. Сьогодні заборону на публікацію матеріалів зняли, і в Мережі з'явилося багато прев'ю гри.

rssImage-6899809509ce48bbcd408942f1114f45.png

Ті, хто грали в демо, розповідають наступне:

  • Демо тривало близько двох годин і охоплювало шматок у першій чверті сюжетної кампанії.
  • За відчуттями Frontiers of Pandora схожа на Far Cry. Наприклад, автор PC Gamer згадав Far Cry 6, тому що і в «шістці», і в «Аватарі» схожа система лута: ви збираєте всяке барахло і виконуєте партизанські завдання, а натомість отримуєте підвищення рівня спорядження.
  • Як і в Far Cry, у Frontiers of Pandora можна зачищати аванпости. Щоб знищити базу противника, спочатку потрібно виконати серію простих підзадач. У розпорядженні гравця — людський вогнестріл, луки наві і, якщо є бажання, рудиментарний стелс.
  • Є й аналог чуття — «зір наві». Воно підсвічує слабкі точки на тілі супротивника, допомагає знаходити звірів по запаху, веде до цілі і все в такому дусі.
  • Frontiers of Pandora намагається виділятися навігацією по світу: замість звичних компаса та маркерів тут пропонують «воронку» підказок, які поступово приводять вас у потрібну зону. Коли ви сягаєте потрібної зони, знайти цільовий об'єкт необхідно самостійно.
  • Може прозвучати цікаво, але одразу кілька очевидців скаржаться, що на пошук цілі доводиться витрачати невиправдано багато сил та часу: потрібна зона видається занадто великою, а потрібний об'єкт – надто маленьким.
  • Ще одна цікава риса гри - збирання деяких рослин. Він оформлений у вигляді міні-ігри: щоб отримати ресурс, потрібно намацати точку і лише після цього зірвати плід. Втім, багато речей все-таки підбираються простим натисканням кнопки.
  • Іноді ефекти та текстури у грі збоїли, але загалом візуальну частину Frontiers of Pandora дуже хвалять. Мовляв, особливо добре все виглядає в польоті — тут можна приручити ікрана, що літає, і закликати його в будь-який момент, навіть у падінні.

Відчуття у прев'ю дещо змішані: одні кажуть, що це гарна варіація геймплею Far Cry з іноземними красотами, а інші вважають, що гра в першу чергу цікава як частина всесвіту «Аватара»  — і якщо ви не захоплюєтеся ним, то Frontiers of Pandora здасться прісною.

Втім, це лише враження від превью - повна версія Avatar: Frontiers of Pandora стартує 7 грудня на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series.

 

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.