Перейти к содержанию

Новости Сонік здатний перевершити Маріо, вірить бос SEGA

Новостник

Рекомендуемые сообщения

• Новостник

Сонік та Маріо були заклятими ворогами у 1990-х, коли представляли конкуруючі консолі. SEGA у тій гонці програла і стала випускати ігри про Соніка на пристроях Nintendo, але шанси перевершити Маріо у синього їжака досі є, вважають у SEGA.

rssImage-cbd50a4926248914453aeae993519232.jpeg

Про це розповів один із виконавчих керівників SEGA Осаму Охасі (Osamu Ohashi) у свіжому інтерв'ю. Ось як він відповів на запитання: "Як ви плануєте розвивати Соніка в майбутньому?"

"Грубо кажучи, я хочу перевершити Маріо. Спочатку Сонік створювався для гри, яка повинна конкурувати з Маріо, і нам ще належить цього досягти. Ми поважаємо Маріо, і тому моя мета – наздогнати та обігнати його.
Ми хочемо, щоб у «Соніка» грали як у «Маріо» у всьому світі, включаючи Японію. І ми хочемо фільм, чия хітовість перевершить Маріо. А ще ми хочемо побудувати атракціон із Соніком у парку Universal Studios Japan. Ось мої цілі, як великого любителя Соніка."

Осаму Охасі

Найсвіжіший анонс із табору Соніка – тривимірний платформер Sonic Dream Team ексклюзивно для підписки Apple Arcade.

Соніком зараз займається відділ SEGA, який має внутрішню назву «Другий підрозділ». Там же намагаються створити «другого Соніка» через перезавантаження популярних франшиз SEGA із минулого.

На даний момент Сонік далекий від мети Охасі: він залишається живим і сильним брендом, але відстає від Маріо практично за всіма показниками. Наприклад:

• Оцінки останньої великої гри серії - 74/100 у Sonic Superstars проти 91/100  Super Mario Bros. Wonder.
  • Продажі – 3,5 мільйона копій за півроку у Sonic Frontiers проти 9 мільйонів за два місяці у Super Mario Odyssey.
  • Бокс-офіс екранізацій - $405,4 мільйона у "Соніка в кіно 2" проти $1,362 мільярда у "Братів Супер Маріо в кіно".

Изменено пользователем Трейдер (смотреть историю редактирования)

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.
Примечание: Ваш пост будет проверен модератором, прежде чем станет видимым.

Guest
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Создать...

Важная информация

Мы разместили cookie-файлы на ваше устройство, чтобы помочь сделать этот сайт лучше. Вы можете изменить свои настройки cookie-файлов, или продолжить без изменения настроек.