Jump to content

Новости Майлз Моралес стане основною Людиною-павуком, підтверджує Insomniac

Новостник

Recommended Posts

• Новостник

Кінцівка «Людини-павука 2» товсто натякає, хто буде головною Людиною-павуком у наступній грі у всесвіту Insomniac. Але якщо натяку вам все-таки недостатньо, то в одному з останніх інтерв'ю розробники повідомили - так, основним Павучком залишиться Майлз Моралес.

rssImage-64d35967df300e0ccad5d37e0253c565.jpeg

Далі — спойлери кінцівки «Людини-павука 2».

У фінальній сцені між Пітером Паркером і Майлзом Моралесом відбувається наступний діалог:

—Піт, я впораюся з усім. Іди, побудь Пітером Паркером.
— Ти впевнений? Це велике місто.
— У мене вийде. Ти, головне, допомагай мені порадами.
— Вони не потрібні.

00473.GZMi2bC.thumb.png.bdf1d0fd1484b5f74ab52c393c8687bd.png

У цей момент естафета лідерства переходить Майлзу Моралесу. В інтерв'ю Gizmodoкерівник з розповіді Бен Арфманн (Ben Arfmann) і його колега-сценарист Брітні Морріс (Brittney Morris) підтвердили, що Майлз Моралес дійсно буде основною Людиною-павуком.

"Це завжди здавалося закономірним розвитком подій. Думаю, ми все вважали, що це станеться. Для мене сюжет гри означає великий розвиток характеру Майлза: спочатку ми бачимо, як він не знає, чим хоче займатися в житті, а в кінці Майлз тягне на собі тягар рятівника міста і витягує Піта в моменти, коли Піт не здатний тягнути сам. Через це було чудово писати історію про двох Павуків: обидві сильні, і один може залишатися сильним, коли не може інший. До кінця Майлз набирається впевненості і вважає щось типу: «У мене все під контролем. Хіба може бути щось гірше за те, через що ми тільки що пройшли?»"

Брітні Морріс

"Ідея сюжету про двох Павуків завжди була життєво необхідна цій грі. Гадаю, ми досить рано вирішили, що хочемо зробити момент, коли один передає іншому кермо влади. І поки ми розвивали цю ідею і прокладали шлях до цього моменту, нам все більше здавалося, що все так і повинно бути. природне завершення. Не впевнений, коли саме ми вирішили так зробити, але нам завжди здавалося, що гра може скінчитися тільки так."

Бен Арфманн

00472.cPNwO2J.thumb.png.0c4c53602e4ed7c8a645122254e8a8e6.png

У «Людині-павуку 2» також є сцена, де у всесвіт Insomniac вводять Сінді Мун - дівчину, яка в коміксах ставала Людиною-павуком на прізвисько Шовк. За словами сценаристів Insomniac вони вписали її в свій всесвіт частково тому, що Шовк (як і Мартін Лі з попередньої гри) не отримує належної уваги за межами самої відданої фанбази. Розробникам не терпиться дізнатися, що вони зможуть придумати для Шовк у своїх іграх. 

Нагадаємо, Insomniac також зараз займається грою про Росомаху. Він перебуває у того ж всесвіту, що і «Людини-павуки», тому не виключено, що Майлза Моралеса, Пітера Паркера або Шовк ми знову побачимо раніше, ніж вийде «Людина-павук 3».

00471.kK8__jG.thumb.png.cf9be3152a063e1c329831c1cf48f84b.png

Сінді Мун - найправіша. Її особи у грі не показують.

Edited by Трейдер (see edit history)